pěkná kuriozita! těch secvaknutí škoda, ale to si člověk nevybere...
jhkr napsal/a:
Ono je to s tím prodejem těžké. Prodávám z 90 % proto, že nutně v tu dobu potřebuji peníze, anebo proto, že po zlepšení stavu potřebuji zalepit finanční díru. No a na PP se musí dát bankovka do aukce půl roku předem a to já si bohužel nemohu dovolit, abych měl tak dlouho mrtvé peníze. úprací to mám všelijaké, jistoty bídné. Jinak souhlasím, ale myslím, že hodně kolegů to " musí " dělat podobně. Škoda.
pokud budeme všichni prodávat na aukru, bude aukce PP taková jaká je .
Přesně tak, Ono je možné zpracovat katalog cca za 1 měsíc , když připočtu měsíc k zahájení aukce, tak mám 2 měsíce, to by se dalo " přežít". Ale když na podzimní aukci / říjen, listopad/ mají uzávěrku 15.4., tak to je špatné. Nechci tím nikoho napadat, jen by tato výtka mohla sloužit ke zlepšení nabídky na PP. Aurea bere materiál do aukce téměř " do poslední chvíle" a o tom to je. A to ty bankovky většinou zveřejňuje i s fotkama, narozdíl od PP.
Klasicky priklad: sezenete ted v puli cervna UNC kousek do sbirky, ktery nahradi aUNC. A co s tim aUNC??
1) cekat na papiry v listopadu
2) sup s tim na aukro
U varianty 2) mate pri trose stesti dobre prodano uz do prazdnin!! A to je velky rozdil.
Bohuzel salove aukce to nemaji jednoduche ....
http://aukro.cz/1000-kc-1934-pretisk-nadherny-stav-vzacna-i1652555597.html - tato? (mimo aukro?)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.