Pisal som ti.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
kolega odsud mi psal, že by jí chtěl, ale s tím, že neuvažoval o tom, že by moderní bankovka měla mít vyšší hodnotu než nominální. Přitom z aukce i aukra ví, jak se u ní cena může pohybovat. Minule mi nabízel, kdy mu jí nechám dvacky s presidenty. Bankovku mám na výměnu za mince nebo jiný numismatický materiál, eventuálně jí mohu vážnému zájemci prodat.
Presne tak. Prosím píšte mu len normálni ľudia, ktorí ste pripravení na nasledovnú normálnu konverzáciu:
- Kolik mi za ní můžeš dát? Stav 1
- Ty predavas, tak mi povedz kde je tvoja cena.
- Tak to smaž, asi by to bylo nad tvoje možnosti...
Pobavilo k popukaniu😃 Až na to, že vytvárať tu aukcie kto dá viac je proti pravidlám fóra.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Hele, chtěli jste jí tady no foru vy, abych jí sehnal. Tak nepruď. Fotku dám vážnému zájemci. Ty mezi ně evidentně nepatříš. Už jsi otravoval minule a když čtu tvoje příspěvky, tak otravuješ ve více vláknech. Cena bankovky je dvacet tisíc. Nikomu jí necpu, klidně jí dám na aukro, ostatně jedna už tam visí.
Dnes jsem si vystál frontu na ty nové stokoruny s přítiskem ČNB.
Čekal jsem nekonečnou frontu a bylo to á na 20 minut, takže super.
Co mne, ale hodně překvapilo, že v balíčku byly tři po sobě jdoucí bankovky série M01 č.004381-82-83
Další pokus získat je i do výměny už sice nevyšel, série: M16 a M23, ale radost velká.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.