uz som nasiel podobne, ma byt asi:
Bankovni Urad Ministerstva Financi
Hlavni Urad v Praze
+
Ce timbre / est falsifie et par consequence / officiellem ni annule
je teraz na predaj aj b.vz.:
http://www.ebay.fr/itm/201501995069?rmvSB=true
dost dobra cena
Jen takova malickost, kolik toho vlastne zustalo dochovano? Me zarazi, ze to vypada, ze se techle kolku uchovalo tak malo...
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Hezké, to se skoro vůbec neukazuje, je jenom pár šťastlivců, co se s tím může pochlubit.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
kolky su nepouzite?
Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:
Jen takova malickost, kolik toho vlastne zustalo dochovano? Me zarazi, ze to vypada, ze se techle kolku uchovalo tak malo...
Pěkné pravda. Počet který lze ještě získat, těžko odhadnout, ale můj osobní názor je, že se jich mezi obchodníky uchovává vcelku dost.
Zdeňku, težko říct. Faktem je, že kolky 1993 prostě v nabídce nejsou - vím, o čem mluvím. Např. dosud nebyly dražené v žádné naší aukci ani na Aukru, a to nejen jako sada ale ani jednotlivě. Stejně tak těžko soudit pro ČR vs SR. Sežeň mi nějakého obchodníka (nebo vůbec kohokoli) ochotného prodat slovenskou sadu - a budu ti vděčný. Minimálně 5 let se ptám, kudy chodím - a maximum, co jsem viděl ze SR byla jedna dvojpáska kolku na tisícovku.
Jinak, mezi obchodníky je věcí: určitě desítky kusů první emise v (a)UNC. A v nabídce? 😉
Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:
Překvapilo mě, jak je to takhle na podkladovém papíru - pokud to nebylo sejmuté z nějakého archu a na ten podklad nalepené, nedokážu si moc představit, jak to mohlo vypadat v archu (?), navíc je vidět, že je to z něčeho vystřižené, tak nevím, jestli je to nějaká zkouška/vzorek... máte k tomu prosím nějaké bližší informace?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.