Diky za tipy.
U tehle 50 se tam pise, ze existuji zkusebni tisky, to bych chtel videt. By me zajimalo co je cennejsi - zkusebni tisk, nebo navrh, podle ktereho to vzniklo. Asi ty tisky bych si tipnul...(?)
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.
Ono záleží návrh od návrhu ... kdyby byl autorem návrhu např. Mucha nebo Moser, chtěl bych raději ten originální rozkreslený návrh, než zkušební tisk... samozřejmě, když už jde o zkušební tisk, už se do toho muselo v tiskárně trochu zainvestovat - tj. zkušebních tisků je zlomek oproti potenciálně existujícím návrhům (kterých mohly být třba desítky, pokud byla veřejná soutěž apod.).
Taky jeden nerealizovaný návrh ze stejného období
Obrázky:
Ta giganticka masla ci co to je vyzera zaujimavo, skoda ze sa nedostala do tlace!
Vím, že jedna proběhla aukcí Aurea, ale netuším, jestli je to ten samý kus. Staženo z internetu (bohužel ne eshopu).
Obrázky:
zeptej se Mirka, mam ten dojem ze tenkrat ji bral on ....
Nedávno mi tenhle typ (jen v trochu horším stavu) utekl na Aukru za 60 Kč 😞 obrázek jsem asi nestahoval, docela mě to nas..., byl to asi třetí kus, co jsem takhle viděl prodávat.
Za kolik šla na aurei? Co je na ni tak zajímavého?
Je perforovaná, proto jsem to sem dával. Tyto poukázky jsou většinou neperforované. Není to bankovní vzor, jen se jich prostě při "velkém perforování" pár připletlo do stroje.
Počítam že cenově to bude stejné jako neperforovaná...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.