Její sestřička šla za 4.615,- + 15% provize! Foto je asi od Klima, to jsem si nepoznamenal. Ale už je to nějaký rok. Tak to není příběh, ale realita. Příběhem by bylo, to smlouvání o ceně, myslel jsem si, že se nedohodneme. Propastný rozdíl byl už na začátku smlouvání. Ale ještě jsem to stačil, než začal dolar zpevňovat...😉
Tady máš příběh, ale se špatným koncem: jeden kolega z tohoto fóra, mi dohodil ještě starší "dvacku" v krásném stavu(stejném, jako tato z Izraele) a já dal na aukro tu svou předchozí na prodej. Jediný zájemce ji koupil, zaplatil mi a já ji odeslal na jeho adresu. Jaké bylo moje zděšení, když mi psal, zda jsem ji odeslal, že na ni netrpělivě čeká! Tak jsem ofotil podací lístek a poslal mailem.
Pro tebe, jako Pepíka pražského(acme) asi také nepochopitelné, posílal jsem to z Krče, na Zahradní město a ona se ztratila!!! Cca 5km vzdušnou čarou a ono to nedojde!!! Kdybych to tušil, tak ji snad dovezu osobně, protože to poštovné by bylo dražší, než projetý benzín!!! Nejvíce mě na tom štve, že pro toho zloděje od české pošty, je to neprodejný kousek, protože mám foto schované (že je kradená), ale spíš si myslím, že skončila v koši, protože mu je na dvě věci takováto zlodějna!!! Asi čekal "živé peníze"!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
mischel13 napsal/a:
>😃
Pro tebe, jako Pepíka pražského(acme) asi také nepochopitelné, posílal jsem to z Krče, na Zahradní město a ona se ztratila!!!
Tak to je hnus :-( , nakonec sveta dojde cokoliv a 5km od baraku ne , to uz je problem . No a jak to dopadlo s tim kupujicim ?, zaplatila to posta ? jak jste to vyresily ?
Pošta to bere jako samozřejmost, že se ztrácí zásilky, proplatí do výše udané ceny na podacím lístku. Proto také od února zdražují cenná psaní, místo toho, aby chytili zloděje zásilek!!! To je jednoduší, oni to zákazníci zaplatí v poplatcích.
Jak jsi mi posílal odkaz na ten ebay, tak zrovna od tohoto prodejce mi nedorazila výhra tento rok. Jemu ode mne ano, ale obráceně nedorazila!🙄
souhlasím, že právě takové přírůstky a úspěchy jsou na sběratelství krásné a člověk si jich nejvíc cení.
Nedá mi to nepřidat svůj příběh se špatným koncem. Jeden nesběratel mě požádal o ocenění chybotisku, který náhodou objevil v tržbě ve svém obchodě. S prodejem nespěchal, odsouval ho na "jednou přijde čas", loudil jsem ho z něj přes dva roky. Bohužel jsem při tom loudění vyjadřoval jen svůj zájem a ujišťoval ho, že lépe mu nikdo nezaplatí, což si troufám říct byla pravda, konkrétní částku jsem ale ke své smůle nikdy nenabídl.
Potom mi najednou jen poslal zprávu, že bankovku prodal kolegovi z vesnice za pár korun a historickou sadu šachových figurek, měl to tak prý nejjednodušší a bez starostí, nechtělo by se mu bankovku posílat poštou s rizikem ztráty zásilky a případné reklamace. Nevěřil jsem, že mi to mohl udělat, ale už bylo pozdě cokoli zachránit.
Dodnes jsem to úplně nevydýchal.
On tvrdil, že poslal, já tvrdil, že nic nedorazilo. Nemám za potřebí mu kecat a šlo o pár obyčejných bankovek, žádné drahé. Tak jsme se domluvili, že po měsíci mi pošle peníze zpět a bylo po problému.
me se ted taky stal na ebayi omyl .
bojoval jsem o 100 korun 1989 s.A35 stav XF, vyjela na myslim 28 dolaru a ja byl druhej ze 27dolary ., cca za 4dny mi prisla second offer , tak jsem nevahal hned jsem ji odkliknul a uz jsem zaplatil a tesil se na bankovku , za dva tydny prisel balicek a v nem stovka , ale serie A07 , tak jsem malem vybuchnul, kontaktoval jsem prodejce a on mi rekl , ze tu A35 nema tak mi dal nabidku na druhou , ale to uz nerekl ze bude jina serie , tak jsem mu pohrozil a dopadlo to dobre vratil vsechny penize zpet a ja mu odeslal bankovku , ale bohuzel tu stovku jsem k jeho bratrickum nepridal 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.