http://data.numfil.com/auctions/56_sal_aukce/2047.jpg
som sikovnejsi🙂
Zdravím všechny - se zájmem sleduji diskusi nad tou desetikorunou. Viděl jsem ji naživo, i když na aukci jsem nebyl. Fleky, nefleky - vyvolávací cena 23.000 + 10% je vysoká a nezáleží na tom, jestli bankovka aktuálně je nebo není dostupná. Navíc, hezkou nulku je možné pořídit za cca polovinu, když člověk trochu hledá a je trpělivý. (Moje vlastní zkušenost, nedávno jsem jednu takovou pořídil - a poněkud ji přeplatil, což mě štve.) U tohoto konkrétního kusu bych se spíš díval na spodní okraj líce - řeší se tu sice viditelné a neviditelné flíčky a fleky, ale o tom odřeném tisku dole uprostřed nikdo moc nemluví (přitom nehraje roli, jestli je to výrobní vada nebo vada plynoucí z manipulace s bankovkou - v albu to prostě vidět je). Pokud vím, tato bankovka skončila za 25.000 + 10% = 27.500 Kč. Kupujícímu asi radost udělá. Já jsem škrt, já bych za toto tolik prostě nedal.
Mimochodem, ta parní lázeň a mikrovlnka je jako vtip dobré. 😉
no, ohledne ceny - me osobne nejakych 25000,- za UNC! stav u 10K1919 prijde tak nejak prijatelna cena, tedy ani nejak skvela, ale ani vysoce sokujici. Tady je podstatne, jak vypada bankovka v realu, pokud je kupujici spokojen, tak gratuluji k prirustku do sbirky. Jinak fleky pod uhlem viditelne/neviditelne by asi skutecne mohly vadit mene nez ten chybejici potisk ..
podobne aj pri 200k 1918...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.