no, doufam, ze se ti VECKARI nejak rozumne dohodnou, mensinova vlada s nejakou tichou podporou by se mi moc z hlediska stability nelibila ... 😐
Také jsem o nákupu přemýšlel, protože nemám zcela bezchybný stav. Shodou okolností mám také 0028. Když jsem jí kupoval, myslel jsem, že už jde o liberecký tisk (prodejce nevěděl a já neměl nic k porovnání) . Rozhraní bude asi mnohem dále.
tak ja myslim, ze ten smolny vyrovnavaci gol s Novym Zelandem je zapomenut - moc gratuliji SLOVENSKU k postupu ze skupiny, uzasny vykon, jsem velmi potesen, ze jste poslali domu zrovna Italy !!😉
Hodne zdaru proti Holandanum v osmifinale !!!!!
Jinak jsem ten fotbal obcas prepinal na Wimbledon, tam 2 silenci hrali paty set a skoncilo to uchylnych 70:68 v rozhodujicim setu pro Americana.
Ja myslim, ze nase vitezstvi na poslednim hokejovem MS je toho dobrym prikladem ... jsou to TYMOVE SPORTY !!!! Podivejte se, jak dopadla Francie ted ve fotbale, rozhadani hraci mezi sebou a s trenerem.
Slovensko ma bohuzel docela tezky los, ted Holandani a pokud vyhraji, tak je ceka asi Brazilie ...
Hrat napr. s vitezem zapasu USA/Ghana by asi bylo prijatelnejsi. No uvidime, nakonec proc by nemohli Slovaci vyhrat jeste 4 zapasy???🙂 🙂 🙂
Brett: stačí snad spamovat v mincích , taková sláva to zase nebyla...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.