Tak když se nikdo nepochlubí, tam sem nejlepší ze svých nakoupených přírůstků z veletrhu dám... 😋
Nebyl nejlevnější, ale pořád stál méně než na ebay, kde za něj chtějí 500USD a více nehledě na možnost vidět kvalitu "na živo" a ne pouze fotku různé kvality. 😉
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
sice to nejsou bankovky, ale zajimava reportaz - ve tom videu druha v poradi
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/213452801240034/
Nejvyšší hodnota z emise roku 1967 se ve stavu UNC ukazuje opravdu hodně málo, na luxusní stav jsem čekal několik let a navíc je v Pickovi silně podceněná... 😋
P.S. Pokud by ji někdo chtěl v pěkném oběhovém stavu, tak ji mám nyní navíc 😉
Obrázky:
No nevím je to možné, ale nyní je po zběžném dotazu na ebay 200 na prodej třeba minimálně zde:
Když jsem si dříve celkem nahodile odkládal Iran, tak jsem měl bez většího hledaní náhodně u této 200 i několik variant podpisů. Obecně se z těchto novějších emisí Iranu od roku 1974 hledala hůře co pamatuji až na pár variant podpisů jen pěkná 5000 rials nebo nejvyšší 10000 rials viz.foto (ten jsem si nechal) v době platnosti to bylo dost hodně peněz.
Ale prodal/směnil jsem jinak ten nahodile odkládaný Iran skoro celý jednomu kolegovi, takže už to nyní nesleduji. Zůstaly mi tady ale myslím pěkné 4 kousky ze starších emisí za rozumné ceny (viz. foto2) pokud chceš, mám je nyní navíc. 🙂
Obrázky:
to Dracek : ach jo :-) v dobrym , do kterych ty zemi nedelas :-)
ja ji mel tedy levneji , mel jsem to upresnit na ebay.com , tam byla v UNC pouze jedna , jinak vse v horsich stavech . Jinak ja je nesbiram na podpisy, sbiram je tak jak jdou .
Musim kouknout do albumu na chybenky . Muzes mi je popsat ,prosim stav atd .
Dekuji
máš to poslané skrze zprávu...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.