Zaregistrován
15. 2. 2013
Minulé prázdniny jsem na chatě v poli našla tento kámen...prostě mě okouzlil a vzala jsem si ho domu.Cítím z něj energii.Nevím,líbí se mi i to zbarvení,snad je i na fotkách dobře vidět.Jsem amatérka a co se mi líbí to seberu ale tento kámen mě fakt zaujal...mám ho doma ale pořád chci vědět co to je za kámen😃 Je to asi bláznivé...sbírám krásné kameny,minerály atd ale toto je pro mě více významný kousek i když z něj asi vyběhne obyčejný kámen😃 No,každopádně chci konečně odtajnit záhadu mého kamene,který mám tak ráda.I když to bude něco obyčejného nezlobte se na mě,mě přišel zvláštní😃🙂 Děkuji vám za odpověď.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Poprosím anette07 tá chatička sa nachádza kde ?
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
15. 2. 2013
V polabí,je to Ústecký kraj,protéká tudy řeka Labe🙂
Zaregistrován
23. 10. 2006
Odporúčam očistiť v kyseline , pekne obelie asi to bude kremenec s niečím .....🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
2. 7. 2016
Ano je to křemen
Zaregistrován
10. 4. 2016
prosim vas hlavne to necistete v kyseline,neni proc,je to zajimaveji zbarveny kremen,bohuzel zadna velka vzacnost ale mejte ho rada i presto,je hezky
Zaregistrován
25. 11. 2012
Dobrý den, s dovolením využiji vlákna, co jsem to našel? Je to rutil? Byl jsem na vltavínech a tenhle se jako vltavín maskoval, abych se pro něj ohnul🙂 díky zkušenějším za určení...
Obrázky:
Zaregistrován
20. 11. 2013
krystalky skorylu
Zaregistrován
25. 11. 2012
To je přesně on. Děkuji za určení.
Zaregistrován
30. 4. 2017
Dobrý den,
také bych se připojila k tématu... Koupila jsem si nový kámen a za boha nemohu najít, co je ten kámen zač. Je zelený s inkluzemi. Prosím, jestli víte, napište, děkuji:)
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.