Moderátoři: smith
chybotisky napsal/a:
Měl jsem zkrátka pramalé ponětí o tom, jak ČNS funguje, jinak bych vyřízení členství a přístup k aukcím během několika dní nečekal.
Chybotisky, kukám, že tvoja naivita je nekonečná. To bolo vážne unáhlené rozhodnutie. ČNS ťa musí najprv prijať za člena. Čo, keď ťa odmietne ?🙂 A až následne môžeš zaslať členský poplatok. Inak predsa nevieš kam a koľko zaslať. Taktiež som sa pokúšal členstvo vybaviť priamo na aukcii, ale nešlo to. Smutné je, že to členstvo si človek vybavuje len kvôli prístupu na aukcie...😞
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Fidzi asi jsem byl naivní. Počítal jsem opravdu s tím, že přijetí za člena bude automatické, pokud do kasičky pošlu 650,- Kč. V přihlášce jsem mohl vyplnit pouze základní údaje o sobě, na důvody žádosti o členství se nikdo nedotazoval, na základě čeho by potom rada nebo kdokoli rozhodoval o mém přijetí, jestli je jim sympatické moje jméno nebo podle rodného čísla?
Číslo bankovního účtu pro úhradu členského příspěvku je zájemcům naservírováno jako na zlatém podnose snad v prvním odstavci na stránce s žádostí.
Pred casem jsem taky resil moznost vstupu na aukce CNS, jelikoz platim jako vetsina lidi v dnesni dobe prispevek pres internet. Na ustredi mi rekli, ze staci nejaky doklad o prevodu. Takze bych si to byt tebou vytisknul a na aukci v klidu nakracel. Jediny zadrhel by mohl nastat pokud kontroluji seznam clenu - na aukci CNS jsem osobne jeste nebyl, takze nevim jak to funguje...
chybotisky napsal/a:
Fidzi asi jsem byl naivní. Počítal jsem opravdu s tím, že přijetí za člena bude automatické, pokud do kasičky pošlu 650,- Kč....
Ve své podstatě přijetí automatické je, ještě jsem nezažil, že by někoho kdy odmítli. Doba přijetí se pak liší pobočka od pobočky. Ty menší, často pofidérní a s nulovou aktivitou tě příjmou hned, u těch lepších a větších poboček je většinou nějaká lhůta. Největší průtahy ale čekej na ústředí, co mám zkušenost, tak 3 měsíce na přijímací dopis je tak zhruba standard. Dá se to ale urychlit mailem na tajemníka, když se mu ozveš, tak ti to pošle obratem 😉
:shock:
To si děláš srandu?
Já když dostanu emailem vyplněnou přihlášku, odpovím obratem, přepošlu pokladníkovi a jakmile jsou peníze na kontě, je to hotové.
Maximálně pár dnů ale většinou jen pár hodin.😉
Ale ty si na opacnej strane zemegule,dolu hlavou,mate ju tam dobre prekrvenu,tos to ide...tu fakt cakas ako vo fronte..len neviem preco..kebyze sa im hlasi 200-300 ludi tak chapem,ae 5-10 novych clenov ? Fak nechapacka...🙄
joeolahfamily@azet.sk
napsal/a:
náhodou, i přednášky jsou fajn.... a víc aktivit prý není třeba (asi členská základna je velká)
Teď nevím jestli to nemíníš jako ironii, ale já si myslím, že jsou opravdu fajn:) Řeč je tedy o těch brněnských, které máš možnost navštěvovat (soudě podle toho co jsi psal už někdy dříve). Navíc jako informace pro neznalé: jsou zdarma a veřejné – tedy zcela přístupné i pro nečleny a nejširší veřejnost.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.