Moderátoři: smith

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 15:22

chybotisky napsal/a:

Měl jsem zkrátka pramalé ponětí o tom, jak ČNS funguje, jinak bych vyřízení členství a přístup k aukcím během několika dní nečekal.

Chybotisky, kukám, že tvoja naivita je nekonečná. To bolo vážne unáhlené rozhodnutie. ČNS ťa musí najprv prijať za člena. Čo, keď ťa odmietne ?🙂 A až následne môžeš zaslať členský poplatok. Inak predsa nevieš kam a koľko zaslať. Taktiež som sa pokúšal členstvo vybaviť priamo na aukcii, ale nešlo to. Smutné je, že to členstvo si človek vybavuje len kvôli prístupu na aukcie...😞

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Forpus

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2014

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 15:41

Smutné je, že to členstvo si človek vybavuje len kvôli prístupu na aukcie...

to JE smutné. Zajímalo by mně kolik členů by ČNS měla, kdyby byly aukce přístupné veřejnosti…

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 18:32

náhodou, i přednášky jsou fajn.... a víc aktivit prý není třeba (asi členská základna je velká)

chybotisky

Uživatel

Zaregistrován:
1. 1. 2009

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 20:26

Fidzi asi jsem byl naivní. Počítal jsem opravdu s tím, že přijetí za člena bude automatické, pokud do kasičky pošlu 650,- Kč. V přihlášce jsem mohl vyplnit pouze základní údaje o sobě, na důvody žádosti o členství se nikdo nedotazoval, na základě čeho by potom rada nebo kdokoli rozhodoval o mém přijetí, jestli je jim sympatické moje jméno nebo podle rodného čísla?

Číslo bankovního účtu pro úhradu členského příspěvku je zájemcům naservírováno jako na zlatém podnose snad v prvním odstavci na stránce s žádostí.

xjert01

Uživatel

Zaregistrován:
17. 8. 2010

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 20:33

Pred casem jsem taky resil moznost vstupu na aukce CNS, jelikoz platim jako vetsina lidi v dnesni dobe prispevek pres internet. Na ustredi mi rekli, ze staci nejaky doklad o prevodu. Takze bych si to byt tebou vytisknul a na aukci v klidu nakracel. Jediny zadrhel by mohl nastat pokud kontroluji seznam clenu - na aukci CNS jsem osobne jeste nebyl, takze nevim jak to funguje...

Šenfi

Moderátor

Zaregistrován:
30. 3. 2008

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 22:00

chybotisky napsal/a:

Fidzi asi jsem byl naivní. Počítal jsem opravdu s tím, že přijetí za člena bude automatické, pokud do kasičky pošlu 650,- Kč....

Ve své podstatě přijetí automatické je, ještě jsem nezažil, že by někoho kdy odmítli. Doba přijetí se pak liší pobočka od pobočky. Ty menší, často pofidérní a s nulovou aktivitou tě příjmou hned, u těch lepších a větších poboček je většinou nějaká lhůta. Největší průtahy ale čekej na ústředí, co mám zkušenost, tak 3 měsíce na přijímací dopis je tak zhruba standard. Dá se to ale urychlit mailem na tajemníka, když se mu ozveš, tak ti to pošle obratem 😉

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

Vytvořeno:
12. 11. 2015, 23:15

cakacia doba v CNS je max par mesiacov, to zrejme bude standart.
ja som cakal na clenstvo v SNS tak plus minus rok.

problem bude zrejme vo vyssich kruhoch, a v ich schopnosti zvladat
taketo pre nas bezne operacie.

jacisin76@yahoo.com

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
13. 11. 2015, 03:15

cakacia doba v CNS je max par mesiacov, to zrejme bude standart. ja som cakal na clenstvo v SNS tak plus minus rok. problem bude zrejme vo vyssich kruhoch, a v ich schopnosti zvladat taketo pre nas bezne operacie.

:shock:
To si děláš srandu?
Já když dostanu emailem vyplněnou přihlášku, odpovím obratem, přepošlu pokladníkovi a jakmile jsou peníze na kontě, je to hotové.
Maximálně pár dnů ale většinou jen pár hodin.😉

tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

Vytvořeno:
13. 11. 2015, 07:21

:shock: To si děláš srandu? Já když dostanu emailem vyplněnou přihlášku, odpovím obratem, přepošlu pokladníkovi a jakmile jsou peníze na kontě, je to hotové. Maximálně pár dnů ale většinou jen pár hodin.😉

Ale ty si na opacnej strane zemegule,dolu hlavou,mate ju tam dobre prekrvenu,tos to ide...tu fakt cakas ako vo fronte..len neviem preco..kebyze sa im hlasi 200-300 ludi tak chapem,ae 5-10 novych clenov ? Fak nechapacka...🙄

joeolahfamily@azet.sk

Forpus

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2014

Vytvořeno:
13. 11. 2015, 08:56

napsal/a:
náhodou, i přednášky jsou fajn.... a víc aktivit prý není třeba (asi členská základna je velká)

Teď nevím jestli to nemíníš jako ironii, ale já si myslím, že jsou opravdu fajn:) Řeč je tedy o těch brněnských, které máš možnost navštěvovat (soudě podle toho co jsi psal už někdy dříve). Navíc jako informace pro neznalé: jsou zdarma a veřejné – tedy zcela přístupné i pro nečleny a nejširší veřejnost.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.