Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
31. 12. 2011
ne ne, to o nicku nic nerekl, ale o tou vete.
Tak se skladaji vetu jen ukrajinske uklizecky.
Zaregistrován
2. 8. 2011
Mě se přístup líbí, není podělaná/ý kvůli hobitům. A hlavně nění ovčan, jako 99% tady a nepřikyvuje diktatůrám, co tady vytvořili pravě ti hobiti tvářící se jako hopliti, káámoo.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jakym diktaturam? To, ze tady muzes chrlit hromady prispevku naprosto o nicem a pritom jsi nebyl uz 100x zablokovany za trolling, urazky ad., jak by se to stalo na vetsine diskusnich for, naopak svedci o tom, ze je to tady dost svobodomyslne..
Zaregistrován
30. 5. 2009
Waluigi můžu se zeptat co to znamená ten ovčan? Už jsi to dříve psal ale myslel jsem že šlo o překlep, ale ono to asi něco znamená.🙂
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
31. 12. 2011
myslim ze je to jako obcan a jeste ovce.) neb nemecky ovcak
Zaregistrován
2. 8. 2011
Nikdy by jsem se nedostal do sporů s moderátory, kdyby dokázali uznat mýlku a nééé, že najednou zmizí celá stránka diskuse 😠 😠 😠 Nevím, který z hobitů to dělá, jen tuším, ale podle mě (a to tu píšu už delší dobu) je do zhovadilost a ubohost největšího kalibru. V případě zablokování to svědší jen a pouze o jejich svědomí 😉
Dento napsal již dříve svůj názor na zdejší vedení, ale jak tak sleduju jste ho spacifikovali a on radši drží krok, toho je mi líto👿
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nemecky ovcak je pes🙂 Tady jde o pojmenovani obcana, ktery nema svuj nazor a jde jako ovce za tim, kdo mu co nakuka.
Zaregistrován
30. 5. 2009
Já jsem si myslel že bude myslet OVCI (tedy že se chováme jako ovce), ale raději jsem se zeptal.
Hold dneska ti teenageri mají jiný slovník 😁 😆
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
2. 8. 2011
Všici byste měli být moderátory! 😉
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jiste, vsichni jsou blazni, jen ty jsi letadlo.
Zhovadilost je podle meho nazoru zahlcovat diskusi off topic prispevky, trollingem, spatnymi radami, provokacemi ad. Skoro nikde by ti tohle neproslo ani jeden den.
A Denta si laskave do ust neber, tam jde o jiny problem, takze nelzi.
Me je treba lito, ze za celou dobu tveho pusobeni na sberateli jsem nevidel nic, cim bys tady (v pozitivnim slova smyslu) prispel.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.