Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Dovolím si napísať aj svoju verziu .
Páni kolegovia v achátoch som začal mazať príspevky ako sa začali objavovať fotografie zničenej prírody - lesa niektoré fotky som zmazal na žiadosť člena fóra iné som zmazal len preto , že nebolo čo porovnávať.
Vážené Dámy a Páni nemám záujem suplovať prácu enviromentálneho združenia , ministerstva životného prostredia prípadne lesného a pôdneho hospodárstva , dúfam zhodneme sa všetci na tom, že nemusia nás brať na zodpovednosť ako reprezentantov podporujúcich devastáciu prírody?!
Ohľadne jednotlivých samostatných vlákien v mineráloch , nesnažím sa dehonestovať príspevky mimo úsmevnej poznámky vo vlákne lokality ČR - SR nehávam tomu volnejší priebeh a je hodne vlákien kde nehrozí ani základná zberateľská odbornosť a odborná už vôbec nie... , ale sme web zameraný na skoro všetky odbory .
Kolega Jezevec pokiaľ sleduje vlákno meteoritov , nepoznám osobne Mitom07 , vytvoril si vlákno o meteoritoch či píše pravdu ,alebo má diagnózu Krtka to netuším , nech si píše . Nebudem ale podporovať členov typu jeho len oponenta kde zverejňuje údaje ktoré sú výslovne proti pravidlám fóra a vôbec nie je tam zachovaná etika , nakoľko ten má určite slušnú diagnózu a vystupuje pod niekoľkými prezývkami .
Z vlákna o meteoritoch sa stál hon na slovíčka nič viac, tam vzhľadom ku lekárske diagnoze nepomôže nič iné len komplexná blokácia IP adresy!!!
Je toho ďaleko viac čo môžem napísať , ale odkedy Feničania vymysleli peniaze a chodia faktúry za teplo a elektrinu musím sa ísť tváriť , že pracujem.😃
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 1. 2015
Už nebudu komentovat dění na vlákně o meteoritech a zatím vyčkám, jak dopadne sázka o čest a umění hledat meteority zmíněného člena, který toto vlákno zakládal zejména k určování mteoeoritů, ale poslední dobou se to týká i honu po pádu chondritu z 9.12.2014.
Debata o plundrování lokalit by byla na místě, pokud by se týkala konkrétní lokality achátů, ale toto drancování platí i pro více druhů minerálů a po celé republice. Zde na Vysočině se tímto způsobem "vybraly" lokality Řečice (rubelity), Dobrá Voda (elbaity), Heřmanov (známé koule) a Bobrůvka (záhnědy). Jedno vysvětlení se nabízí, že by speciálně k tomuto tématu ničení lokalit zde mělo být založeno samostatné vlákno. Je však jasné, že mnoho komerčním sběratelům by to bylo "proti srsti", pokud tento přístup tolerují ba dokonce i vyznávají a jistě zde tací také jsou registrováni. Měli by si uvědomit, že pořád kšeftují s tím, co jim ze zákona nepatří a co nevlastní (výjimkou budiž lokality na pozemcích, které mají vlastníka a zároveň sběratele v jedné osobě). Nehledě na to, že mnozí tací při prodejích exponátů ve svých e-shopech a na burzách ani státu neodvádí daně a nemají na toto založenou živnost, takže se jedná o "černé podnikání"...
Zaregistrován
27. 4. 2014
Grofiku, já se omlouvám za tu nezdvořilost, ale jsi moderátor diskuse, která je veřejně přístupná a otevřená všem... moderátor, ne cenzor nebo vedoucí. Tvým posláním tady je držet diskusi v mezích slušnosti, ale ne ji řídit a upravovat podle toho co se Ti líbí a co ne. Alespoň to plyne z pravidel.
Mazal jsi příspěvky a fotky týkající se dvou rozkopaných lokalit (mimochodem dobře víš, že ten člen co žádal smazání svých příspěvků, tak činil právě z rozhořčení kvůli Tvé cenzuře...) a místo odpovědí na dotazy jsi ty dotazy rovnou mazal, což opravdu působilo až arogantním dojmem...
Samozřejmě že když se kope kámen, je potřeba vykopat díru. Slušnej šutrolog ji po sobě zaharabe. No a ten co ji po sobě nezahrabe, ten by se možná v některý fotce poznal, chytil se za nos a příště si dal pozor... je to možná nereálný, ale ne nemožný 😕 I o tom debata byla. Nikdo tady nehodlal suplovat práci environmentálneho združenia ani ničeho podobnýho.
Když jsem začínal brousit kameny, hledal jsem informace a za tohle fórum jsem byl vděčný. Tehdy se taky to vlákno o achátech rozbíhalo a když jsem pak věděl, snažil jsem se i já poradit. A proto bych řekl že to fórum je a díky za něj. Je ale blbý když z něho lidi odcházeji kvůli takovým blbostem, jako tady řešíme...
jezevec74@gmail.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Jezevec ; OK. , mazal som a rozhodne budem mazať naďalej príspevky pokiaľ útoky budú smerovať ... a zverejňovať informácie neprislúchajúce podľa pravidiel nášho fóra.
Domnievam sa ,🙄 nechávam hodne priestoru aj mimo "základnú misu" toho ktorého vlákna.
Apropo omyl Jezevec požiadané bolo o zmazanie všetkých fotiek , súhlasím prvá požiadavka bola normál , druhá ako truc podnik.😃
Trochu sa upratalo pred letnou sezónou 😃 emócie opadnú začne sa prispievať v normálnom režime.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Prosím o zablokování uživatele -diego-, viz https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/ocenenie-rimskej-mince_post_-376146
Tento uživatel otevřel vlákno s padělkem mince, když mu bylo vysvětleno, že jde o padělek, včetně důkazů (fotky padělků z identických razidel), začal to bagatelizovat, vkládat mně a kolegům do úst věci které jsme neřekli a pak napsal, že si minci koupil za slušnou cenu jiný človek, který na ní neshledal nic špatného, přestože si údajně přečetl celé vlákno včetně důkazů že kupuje padělek. Po upozornění, že se dopustil podvodu, nás nazývá hlupáky a lháři. I když si myslím, že si prodej mince stejně jako všechno ostatní vymyslel, pořád jde o trestný čin podvodu ve stadiu pokusu plus porušení pravidel fóra.
IP adresa, kdyby ji policie chtěla v budoucnu znát, předpokládám bude i po smazání uživatele v záznamech🙂
Díky.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Já bych naopak nemazal, zesměšnil se sám.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jde o to, zarazit mu další zneužívání tohoto webu. Buď se chce obohatit podvodem nebo trolluje a zbytečně marní čas několika lidí.
Zaregistrován
30. 11. 2006
IP adresa po smazání komentářů nezůstává uložená. Jako varování proti padělkům je to dobré, nebo ne? Pokud se bude dále dít něco podobného. Budeme blokovat.
https://www.infofila.cz/ ... on-line magazín plný filatelie a sběratelství
https://eshop.infofila.cz/ ... eshop pro všechny sběratele
https://pomfila.cz/ ... eshop na filatelii, filokartii, numismatiku, notafilii, odznaky
https://www.worldphilately.com/ ... katalog - ceník poštovních známek
https://www.filokartie.cz/ ... on-line magazín plný filokartie
http://www.numin.cz/ ... on-line magazín - numismatika - notafilie
Zaregistrován
2. 5. 2015
K těmto výše uvedeným off-topic exkrementům lze napsat jediné, cituji: "Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem." Jan Werich
Hezké. Grofik na vlákně o meteoritech ponechává tyto Mitom07 off-topic sračky a mne maže ;-))) paráda. Hezky se nám tento e-bizniss.sk vykuk vybarvil. Podávat žádost na jeho blokování je naprosto zbytečné. Mozek zřejmě nepoužívá...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nezabudol si užiť tabletku ???
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.