Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

je fakt,že to zneužití i omyl je v tom našem bordelu víc než realné
nicméně jsem názoru zub za zub a oko za oko
zlodějům by měli sekat ruce,uchylaky kastrovat tupým nožem,vrahy popravovat
a pokud chytnu někoho na svém pozemku tak bych měl mít já spravedlnost v rukou a ne čekat za jakým zločinem se dotyčný vydal............pak už by mohlo být pozdě...

Ahá, tak mu odkáž, nech neblázni... 😈

No, sice jsme se dost odklonili od tématu... ale také jsem proti trestu smrti, řádným trestem je jen doživotí bez možnosti předčasného propuštění (a samozřejmě bez posiloven, telky, čítárny a podobných vymožeností). Prostě cela 3x2,drátěna postel,hajzl a můžeš 50 let intenzivně přemejšlet... U trestu smrti je vždy riziko omylu či manipulace, k tomu by nemělo v civilizované zemi nikdy dojít.

Jaa-chym napsal/a:
... a můžeš 50 let intenzivně přemejšlet...
Nevím kolik to dělá v ČR ale v Austrálii jsou náklady na jednoho vězně $124633 ročně.
To jsou moje daně za 10 let. Když bude jeden vrah jak říkáš 50 let sedět a přemýšlet, bude to stát skoro 6,5 milionu dollarů.
Deset lidí bude muset celý život pracovat a platit poctivě daně aby jeden vrah malých holčiček mohl sedět a přemýšlet.👿

Jak tu již bylo řečeno, trest smrti je definitivní, a pokud se přijde na to, že byl k trestu smrti odsouzen nevinný, už to nejde vzít zpátky. A že vězení stojí peníze? To je pravda, ale společnost, která postaví peníze nad lidský život, ta je velmi zaostalá a nikdy nebude žít v míru.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.