Moderátoři: smith
Zaregistrován
14. 9. 2008
ma to urcite svoje pro a proti - moje zkusenost s jednim nejmenovanym regionalnim muzeem - prarodice si po smrti prali tomuto muzeu venovat obraz (v hodnote cca 30 tisic), otec tedy tak ucinil. Obraz se tematicky k muzeu dobre hodil. Nejen ze nepodekovali, ale jeste ho presvedcovali, ze ma na svoje naklady udelat odhad toho obrazu, protoze oni ten odhad potrebuji, aby to mohli milostive zaradit do svych sbirek. Tak jim rekl, bud si to vezmete a odhad si zaridte, nebo si to zase odnesu. No, tak si to nakonec vzali, ale co k tomu dodat ...
Zaregistrován
6. 7. 2009
bohuzel i to je leckde mozne, zajem samozrejme musi mit obe strany
Zaregistrován
18. 11. 2009
Že si to vzali a je u někoho doma .....😕
Zaregistrován
4. 10. 2010
Kucera napsal/a:
... Samozrejme je idealni mit pokracovatele ale kdybych za ty roky sbirani nevidel jak dopadly sbirky nekterych sberatelu ...
no už jsem viděl dost provrtaných a různě upravovaných často raritních středověkých ražeb použitých jako přívěsky a talismany. Proto vzácnější ražby by měly asi patřit do muzea, pokud člověk nemá opravdu zaníceného pokračovatele.
Zaregistrován
26. 7. 2007
keby mam nieco o co by stalo muzeum , tiez by som mu to daroval po mojom konci🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
pánové muzea jsou v dnešní době obecně v žalostném stavu! tento stát nechce do našeho historického dědictví cpát peníze! takže vše je v takovém bordelu, v jakém to je. vždyť i ty pracovníci v muzeích a archeo ústavech tam berou almužnu, studovali vysoké školy a teď se mají hůř, než ty skurvení cig**i! na to prosím nezapomínejte .... zlaté časy 19 stol a první pol. 20. stol., kdy se různá muzea zakládala a bylo spousta nadšenců, kteří pro ně sháněli sbírky i za cenu vlastních nákladů. ty doby jsou ty tam. dnes jsou lidi ochotní podpořit akorát tak různé čutálisty a komedianty, ale na naše historie a historické artefakty jsou jim buřt! zkrátka dekadence lidské společnosti, apokalypsa se blíží 😲 🙄 👿
Zaregistrován
21. 3. 2010
S měděnýma? Do citrónu s nima! (testováno, prozkoumáno, vyzkoušeno😉 )
Stříbro? Mýdlo by tu bodlo! (testováno, prozkoumáno, vyčištěno😎 )
Zlaté? Není nic lepšího než opláchnout je! (nezkoušel jsem😞 )
😆 😆 😆
Zaregistrován
23. 12. 2009
S medenym do citronu? Buh bud s tema medenyma mincema ktery si dal do citronu. Vetsinou to sezere zbytky patiny ktere mince mela.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
21. 3. 2010
S tím jsem vždy počítal, že rozežere. Práve jednu citrónoju. Mince měla korozi, šup s ní do citrónu a kolem dokola to zezelenalo... Zeleň z mince totiž stýkala😆 . Zrovna má mince nepříjemný lesk, a tak čekám až na ní vyhupsne nějáká ta patinka. Zrovna mě napadlo: Nevíte jak mám utvořit :přírodně: patinu na minci?😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
počkej si jednu dvě generace a je to OK ...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.