Moderátoři: smith
Zaregistrován
8. 12. 2009
mno, zrovna kruťák bere poslední dobou kde co, takže to možná bude jenom nováček-sběratel🙂
jinak je pravda, že někteří prodejci mají své "stálé zákazníky", kteří kupují jednu věc pořád dokola😞
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tim sponovanim ceny je myslen nejaky prihazujici nick prodejce nebo jeho kamarada? Tyhlety veci se snazim sledovat a pokud vidim, ze napr. nekdo prihazuje po dolarech, tak jde prodejce okamzite na black list. Krom toho obcas delam pasti na takove prihazovace🙂
Fakt je, ze prihoz navic pouta pozornost. Ale vyssi cena, pokud nejde o opravdu neco zadaneho, ostatni spis odrazuje. A pokud me prehodi nekdo jen proto, ze byl prehozen, dobre mu tak - usetrim🙂
Zaregistrován
8. 12. 2009
ne-e, myslím normální příhozy - třeba tady: http://img829.imageshack.us/i/xxxuw.png/ maccarronni začínal na snad 100 nebo 200 a pořád přihazoval, před posledním příhozem vedl pelili za 1200 asi... když už někam chci hodit vyšší částku, nebudu zbytečně riskovat, že mi někdo někdo zvýší cenu; další příklad - http://aukro.cz/show_item.php?item=1399828342 - Jukub969 hodil 700 a Bob-007- hledal maximum... přitom ani v jednom případě nemám pocit, že by se jednalo o kamarádský příhoz, pokud se pletu, opravte mne.
Zaregistrován
1. 10. 2008
Zaregistrován
13. 11. 2013
Ahojte.
Na ebay-i som vydrazil 40kusov minci,obdobie Constantinovcov.
Chcel by som to vycistit ale to by som manualne oskrabaval cely rok a ja
som nedockavy.....
Nieco som namocil do panenskeho olivoveho oleja ale nechce sa mi cakat
pokial sa ten olej odpari a vytvori na minci taka zivica ktora sa zlupne aj s necistotou...
Je tu nejaky odbornik na chelaton??? ktory by mi poradil sposobom:
-zriedis chelaton v pomere % % %?....namocis mincu na kolko minut??? aby sa neposkodila patina?
Dakujem
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
chcel by som poprosiť "pokročilých čističov" o radu ako dočistiť tieto škvrny. chelaton na to nestačí.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
23. 11. 2011
To moc nepůjde, probíhá zde koroze stříbra. Je na to nějaká sloučenina, kterou to pustí, ale pod těmito skvrnami bude mince porovita, vykorodovaná
Zaregistrován
24. 3. 2010
Nechaj to tak, veď to nevyzerá až tak zle.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.