Zaregistrován
18. 2. 2011
Zdravím, potřeboval bych doplnit (překontrolovat) určení - Čína, provincie Fengtien, 10 cash 1905. Jaká je to varianta? Krause má 2, malou a velkou perlu...
Obrázky:
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
19. 11. 2010
Konecne i ja mam se cim pochlubit!
Li Yuan Hung 1912 with cap.
Jen to pred aukci nekdo "cistil " :-(
Ale i tak mi to staci
Obrázky:
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
6. 11. 2008
je to asi ten z Jihlavy předpokládám...?
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
19. 11. 2010
Zaregistrován
19. 11. 2010
Jelikoz letos neni znamo jestli Cina neskonci s razbou 1 fen minci, mne napadla jedno otazka jestli existuje jeste nejaka mince, platna a porad se jeste razi, bez zmeny designu, dele nez u teto male hlinikove mincicky. 1 fen se razi uz od roku 1955, az na 4 prestavky, a podoba mince se za celou tu dobu nezmenila.
je to sice jen 56 let, ale u eurozony, a postsovetu neexistujou mince starsi 20 let, tak se ptam jestli ve svete jsou nejake mince starsi a s nezmenenou podobou se porad razi?
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
19. 11. 2010
Tady je krasavice
Obrázky:
Zaregistrován
28. 2. 2009
wuttke napsal/a:
Jelikoz letos neni znamo jestli Cina neskonci s razbou 1 fen minci, mne napadla jedno otazka jestli existuje jeste nejaka mince, platna a porad se jeste razi, bez zmeny designu, dele nez u teto male hlinikove mincicky. 1 fen se razi uz od roku 1955, az na 4 prestavky, a podoba mince se za celou tu dobu nezmenila.
je to sice jen 56 let, ale u eurozony, a postsovetu neexistujou mince starsi 20 let, tak se ptam jestli ve svete jsou nejake mince starsi a s nezmenenou podobou se porad razi?
Svajciarsko
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
19. 11. 2010
nj, to me melo napadnout.
Zaregistrován
19. 11. 2010
10 rappen 1879- zatim co jsem dohledal, tak to je slusna tradice, V Praze se za tu dobu tech minci se vymenilo...
Jaka je story kolem roku 1896 10 rappen? 16 kousku, takova mince se prodava na aukci tak jednou za 50-100 let, ne?
Zaregistrován
4. 1. 2012
Mé oblíbené Rakousko Uhersko to není, ale našel jsem ji v ještě neprobrané krabici mincí od kamarádky.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.