Zaregistrován
23. 11. 2015
Nerobím to často,ani rád,ale chýba mi tu,dúfam,že nie len mne,téma,ktorú som sa snažil vystihnúť v názve.Sem dávajme mince,ktoré sú niečím zvláštne,nemusia byť staré,ani Československé...Čo vy na to? Možno si občas pokecáme.😉
Ja takého materiálu mám dosť,možno si budem debatovať sám so sebou..😋
Začnem týmto,náhodou som na to narazil pri prehliadaní všetkého možného čo mám (nafotené),ale kde sa minca fyzicky nachádza,to netuším..Určite ju mám.
Podobný defekt som našiel aj na 1€ France,neviem kde je fotka, ani kde je minca a myslím,že som niekde čítal,že to vznikne v dôsledku teploty a mastnoty razidla pri razení.. Čo si o tom myslíte?
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
Stani, myslím si, že otvorenie tejto témy v kategórii "Naše mince" (Naše mince platné na našem území. Československo, Protektorát, Slovensko, Česká republika.) nebol práve najlepší nápad. Skôr by som to videl na kategóriu "Svetové mince".😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
23. 11. 2015
Uvedomil som si to,ale už som to večer balil..Ak sa to dá a moderátorom by sa chcelo,tak to tam (je to asi jediná vhodná téma) pls preložte.Dík.
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
Nedá sa to?😉
-s-
Zaregistrován
25. 7. 2006
stani: zkus primo napsat dvema moderatorum jano7B9, Michaela.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
26. 7. 2007
Máš to😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
23. 11. 2015
Díky..Už len začať niečo tam dávať.Nemyslím len seba.🙂
-s-
Zaregistrován
25. 7. 2006
stani: tak abys mel radost, tak jeden fenik s vadnym strizkem - ta ryha tam musela byt uz pred razbou
Obrázky:
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Pekný...😉
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
Čiste teoreticky...Nemohol mincu niekto klepnúť dodatočne? Viem,že sa vyznáš,ale myslím si,že by hrana (ten lem) vyzerala ináč,aspoň na ľavej strane.Na pravú moc dobre nevidím.Aj keby bol strižok poškodený,hranu by to malo trocha "ohrnúť."V skutočnosti je to určite malé,ale s takýmto poškodením podľa obrázka bola v obehu dosť dlho,kým si ju niekto neodložil.Ale to sú len také moje,už ranné,úvahy..🙂
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.