Moderátoři: smith
Runner: Chápem to správne že si robíte prdel? Dúfam, že to správne chápem. Málokto z nás je odborným numizmatikom s nejakým certifikátom, ale že by sme zase tomu "prd" rozumreli, to si snáď robíte srandu nie? Poviem Vám pravdu, že nie často stretávam pokope takú spústu rozumných a inteligentnýách ľudí. Váš príspevok beriem ako žart, v opačnom prípade mi to kľudne odborne vysvetlite na : Archypov@gmail.com
Runner se aspon vratil k tematu, diky. Chyborazby jsou urcite sberatelsky zajimave, ale v tomto pripade jde o beznou zalezitost, jak je videt z dalsi aukce
http://www.aukro.cz/item217350510_2_kcs_1947_chyborazba_janosik.html
Rekl bych, ze v tisicovce techto dvoukorun najdete takovychto nekolik.
Za 10 korun by to bylo drahé...
numismat@seznam.cz
Já jen reagoval na ty příspěvky že poďme brousit, atd.... uděláme chyboražby 😈 nevidím natom nic moc vtipného, někdo prostě chyboražby sbírá a jsou pro ně cenné, tak ja pro nás naše Rka :-) , a jinak k těm inteligentním lidem, jsem také rád, že jich znám hodně v oboru numismatiky nebudu jmenovat seznam by byl opravdu velmi obsáhlý, i Vy pane Archypov vím, že tomu rozumíte hlavně grošíkům, že mám pravdu :-) ale štvou mě někdy příspěkvy od lidí co tomu vůbec nerozumí.😈
No myslím že se takováto chyboražba dá prodat i za víc jak 10kč já ji prodal za 400 :-) proto to tady obhajuji, moc se to zas tak nevidí a když je mince v krásném stavu tak je to určitě zajímavé, kde by ste to chtěli shánět když né na aukru? a zrovno neměli po ruce 2000 dvou korun kde by se možná nějaká taková podobná našla :-(
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.