Tak to je dobře, že utrpělo jen ego a a ne peněženka. 😉
ještě k tomu Lanzovi, podle mě to i čtou, ale je jim to jedno, například tohle:
http://www.ebay.de/itm/LANZ-SICILY-SYRACUSE-TETRADRACHM-DOLPHIN-ARETHUSA-NIKE-QUADRIGA-HORSE-vf510-/231187379276?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&nma=true&si=m0Xvajby9AqawsSZoa16JIwQS7A%3D&orig_cvip=true&rt=nc
Já bych za to 1000 euro nedal, ale Němci jsou bohatší, tak se jim to za ty peníze asi ještě líbí. Lanze bych z toho nevinil, když napíše tučně "Hair Totally Tooled".
Tak to můžou rovnou kupovat moderní padělky v ražební kvalitě, ne? Já tedy v takovém případě nevidím moc velký rozdíl mezi padělkem a polopadělkem, ten je sice vytvořen z originální mince, ale pokud nejde o nějaké drobné zásahy, ale o přerytí značné části obrazu, tak je to zničení mince a drtivé části její hodnoty. Uvažování lidí kteří to vidí jako vylepšení opravdu nechápu.
Na druhé straně, čím větší zájem o tyhle mince bude, tím méně budou nám normálním sběratelům přeplácet originální ražby, takže je to vlastně pozitivní jev🙂
Traianus je opravdu nádherný 😉 , Philipp je sice motivem hodně oblíbený, ale celkem častý...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.