Moderátoři: smith
ty neboj, ja mel taky stazeno, neboj... jak kdybych hazel za sebe...
je dobre, ze ho mas ty, u tebe nezapadne a bude se vo nem vedet... fajn, ze dosel o.k.
Tak já taky přispěji,sice pro vás možná běžná a normální věc,ale pro mě hezká stará mincička.Mám z ní radost😎
http://img268.imagevenue.com/img.php?image=28627_Nepojmenovan72_2_122_581lo.jpg
Ke každé minci co člověku udělá radost je třeba gratulovat 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pavel + Oliver: Až později jsem našel Pavlův email, ale stejně bych na něj v tom případě nepřihazoval. Těší mě, že jsi jej získal za takovouto cenu. Jinak bych do něj jasně šel. Ale takto je v dobrých rukou krále Jaroslava.
Jo, mince Říma jsem měl táké rád, ale ve fázi, kdy mi chyběli již téměř jen zastoupení panovníků či nominálů s cenou cca nad 10000Kč, mne to přestalo bavit(prostě to začalo být moc hlavně jen o penězích) a sbírka šla pryč..., ale je to jinak vděčné sbírání s pěknou historií😉
Tak to se u mě nestane 😃 .Včera mi říkal pan Chládek, že v pondělí nebo v úterý bude mít nový denárky Trajana, Hadriana a dalších panovníků, říkal,že ceny od pětistovky nahoru, je to výhodné, třeba takový pěkný denár Hadriana či Trajana za 500kč?Nedá se sehnat levněji?Díky za odpovědi.
Všeobecně těžko říci, Hadrian či Trajan patří mezi relatině dost běžné ražby. Pokud budou o hodně lepší než ten denár Severa co jsi sem dával obrázek, tak to asi není špatné, ale opravdu pěkný bude s cenou asi začínat na cca 750Kč a jejich opravdu stavem krásný denár dnes již často stojí kolem 1500Kč pro běžný typ. Typoval bych, že Chládek přiveze nějaké zásoby od Raucha z Vídně...😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.