Moderátoři: smith
Zaregistrován
26. 1. 2013
Jedním slovem : "Radost na tyhle mince pohledět!!!" 😆 😆 😆
Zaregistrován
23. 11. 2011
Na to, že jim bude za chvíli 500 let, se i v této kvalitě dají momentálně koupit 2-3 stovky kus, což se prima. Mě se líbí velmi rytíři na koních, pár takových mincí je i v našich podmínkách dostupných.
Zaregistrován
21. 11. 2011
hmm, hezke. Kdybych nedelal antiku, hned bych skemral o prebytky🙂
Zaregistrován
26. 1. 2013
Mé nové přírůstky, nic vzácného ale radost je víc než velká, i když je oba už vlastním (i bratry🙂
Lehnice-Břeh-Volava,
Georg 3 Krejcar 1661, 1660 Weiss
Obrázky:
Zaregistrován
25. 5. 2015
Nove prirustky
Zaregistrován
25. 5. 2015
Taky nové
Obrázky:
Zaregistrován
25. 5. 2015
Nové nové
Obrázky:
Zaregistrován
17. 3. 2014
Veronika - pěkné, jen bych doporučil zúžit záběr. Když se sbírá všechno, člověka to potom zahltí a pomalu přestane bavit. A taky bych se zaměřil na lepší kvalitu. Jinak držím palec, numismatika (a vlastně sběratelství vůbec) potřebuje novou krev, kór tu ženskou. 😉
Zaregistrován
7. 4. 2008
No po delší době jsem si udělal zase radost tímhle tolarem z města Norimberku
Obrázky:
Zaregistrován
25. 5. 2015
Lukas 105s: To se určitě časem zúží. Zatím je to prvních pár týdnů, takže každý přírůstek mě nadchne už jen když to není knoflík. Což je bomba ne? Samozřejme to časem a zkušenostmi pomine. Doufám, že za dlouho :-) Jen je někdy škoda, že začínající sběratele čehokoliv často odradí přístup některých zběhlých sběratelů, kteří už si možná na své začátky nepamatují a pak na různých webech, jak jsem zatím měla tu možnost projít, setřou svými příspěvky nováčky tak, že jim úplně zkazí radost sdílet a nebo sbírat vůbec. Proto jsem ráda, že mě tu zatím nikdo nesetřel za to čím se chlubím (byť se to dá srovnávat s knoflíkem) a baví mě to dál sdílet. (Teď mě tak napadlo, že vlastně sdílíme radost, což je bomba, ne? Sdílet radost..v dnešní době? Paráda. Jen tak..) Dík
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.