Moderátoři: smith
Zaregistrován
20. 12. 2012
To bych si rači pracky urazil. 🙄
Zaregistrován
16. 2. 2008
bertik-b1
Za to máš u mně plus a včeličku😉
Obrázky:
Zaregistrován
20. 3. 2015
Kdyz uz vidim tady moravsky peniz, tak uz pokracuju s tim.
Jsem novy tady ve forum, a dovolim se vyuzit tuto chlubirnu trosku jako misto na predstaveni (neni tady takova rubrika, ze ne?). Predem chcu se omlouvat, ze neumim tak dobre cesky. Tak kdyz obcas pisu neco nerozumitelneho nebo i neco nerozumim spravne, prosim nezlobte. Udelam co je mozno :-)
Bydlim v Rakousku, z povolani jsem hudebni vedec, a mince sbiram jen trochu, protoze vetsi dil meho volneho casu patri jine pomocne vede: genealogie. A protoze nejvetsi dil mojich predku je ze Znojemska, mam vseobecni zajem pro Moravu, no a nekdy jsem se sam sebe zeptal co vubec jsou za historicke moravske mince. Nahodne jsem nasel na Ebay tento kus, s cim chcu tady „chlubit“. Kdyz jsem se dival na obrazky dalsich Znojemskych penez na internet, pak jsem si myslel, ze muj exemplar ma opravdu dobry stav (doufam ze neni falzifikat, co rikajou experti tady?).
Obrázky:
Zdravím z Vídně
Zaregistrován
23. 11. 2011
No pěkné, pravé Znojmo. Ještě si pořiď nějaký moravský denár ze Znojemského údělu.
Zaregistrován
30. 5. 2009
honzgirk: Vítej mezi námi.
Ten peníz je opravdu krásný. Měl by být pravý.
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
U těchto drobásků je to naprosto normální.
Zaregistrován
26. 1. 2013
Já jen, že tenhle můj již bejvalej jednostranej peníz to nevykazoval vůbec...
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Tzv.výdutě, u jednostranných mincí vzniklé nejčastěji při ražbě na měkké podložce.
Zaregistrován
20. 3. 2015
Diky moc za uvitani a za komentari.
co se tyce prokresleni: mam jeste druhy takovy peniz (zakoupen tady ve Vidni, tedy nekde jinde nez ten prvni), a ten ma tez takovou prokresleni, i kdyz ne tak silne.
Obrázky:
Zdravím z Vídně
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.