Moderátoři: smith
vzhledem k typu mince, je stav myslím velmi slušný... gratuluji😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
zavidim, tu radost si myslim umim docela dobre predstavit
Tak mě na PG proprali že nakupuji příliš draho groše Jana, no měl jsem depku, tak jsem si jednu devítku na Aukru za 2100 koupil. Jinak ale peníze vidlemi nepřehazuji a snad ani nejsem blb jak bylo prezentováno místními bossy. Snažím se kupovat rozumě, když je co. Dnes jsem si udělal radost, za šestku, to už by šlo, ne? Pánové....
Můžete mi prosím někdo přesněji určit ten Kladský haléř? Nemohu tam najít G.
díky!
Nevím jak se tam zobrazí fotky, tak se dopředu omlouvám....
Obrázky:
Jestli myslíš ten kladský peníz se lvem, tak je přesně proti křížení ocasu Tedy Nechanický 6. Joo ty halíře jsou mňamka. Právě sem taky připravuju fotku, a teď abych počkal, abych Ti to tady nezabil.😆
Chtěl bych Tě poprosit, neposlal bys mi fotky halířků Ferdinanda? Dáváme teď s Olim něco do kupy, a každej kousek se může hodit.
petr1596 napsal/a:
Tak mě na PG proprali že nakupuji příliš draho groše Jana, no měl jsem depku, tak jsem si jednu devítku na Aukru za 2100 koupil. Jinak ale peníze vidlemi nepřehazuji a snad ani nejsem blb jak bylo prezentováno místními bossy...
ale no taaak. chapu, ze to mohlo vyznit i takto, ale myslim, ze za blba te opravdu nikdo nepovazuje. ostatne, i ja jsem uznal, ze s moji koupi jsem mel stesti (ale i trpelivost). moje ucast v diskusi byla o tom, ze mi vadi obecne, jak se prazske grose precenuji lidmi, kteri o nich nic nevedi a naivne veri, jak investuji a normalnim sberatelum sortiment jen zdrazuji. kdo vi, co sbira, at prihodi tolik, kolik uzna za vhodne, to jsem prece take psal. mozna, kdybys pockal, sehnal bys ho za par mesicu ci let levneji. a mozna ne. chtel si ho hned a mas ho a v tomto pripade (coz ale u mnoha jinych lidi v mnoha dalsich pripadech neplati) nemas ceho litovat. i o tom byla rec.
a navic si mel smulu v tom, ze se aukce propirala na foru z jisteho duvodu, o kterem ses mozna take docetl - zpusob, jakym byly grose nejdrive odprezentovany a nasledne vystaveny na aukro se mnohym docela pochopitelne nezamlouval (ostatne to melo lecos spolecneho s kauzou prodeje minci zde)... jinak by si mozna teto aukce ani nikdo nevsiml a nikdo by nic nekomentoval.
takze pokud sem se te v necem nepravem dotknul, tak se omlouvam
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.