Moderátoři: smith

Jozino89

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2011

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 13:10

No pochváľte sa,čo ste si doniesli z Ba?:D

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 13:11

asi iba šrot...

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Jozino89

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2011

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 13:12

asi iba šrot...

samozrejme opať v pozitívnej nálade😃

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 13:22

Já mám pocit že Dráček by potřeboval ženskou jak prase drbání😃 😉

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 14:00

odpověď úměrná otázce...
pokud by někdo něco zajímavého přinesl, tak se až bude chtít případně pochlubí a nebude čekat na podobný dotaz...
jinak do chlubírny patří něčím zajímavé či vzácné ražby nebo luxusní stavy a ne kdejaký běžný póvl nebo stav vhodný maximálně do levného konvolutu tak pro začátečníka...
to neznamená, že mám vše ve sbírce vzácné či luxusní, ale také mnohé není na chlubení nebo je třeba jen z dokumentačních důvodů

P.S. Vzácná či něčím zajímavá věc ještě nemusí být vždy automaticky drahá😉

alarich

Uživatel

Zaregistrován:
15. 4. 2010

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 14:58

3 krejcar 1613 - vévodství Olešnice - kníže Karel II. Minsterbersko-Olešnický 1545 (1587)-1617 pokud se v něčem pletu - opravte mně prosím, nebo mně doplňte Obrázky: ...

Jak píše Dráček dávat do chlubírny běžné mince v tomto stavu je docela ujeté😕

alarich

Uživatel

Zaregistrován:
15. 4. 2010

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 15:08

Když už 3Krejcar 1617 do chlubírny tak aspon v takovém stavu za tento se nemusím vůbec stydět.Myslím že oběhem moc neprošel.😉

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 15:22

tak nějak, pěkný kousek...

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 15:43

odpověď úměrná otázce... pokud by někdo něco zajímavého přinesl, tak se až bude chtít případně pochlubí a nebude čekat na podobný dotaz... jinak do chlubírny patří něčím zajímavé či vzácné ražby nebo luxusní stavy a ne kdejaký běžný póvl nebo stav vhodný maximálně do levného konvolutu tak pro začátečníka... to neznamená, že mám vše ve sbírce vzácné či luxusní, ale také mnohé není na chlubení nebo je třeba jen z dokumentačních důvodů ...

Toto sa mi nezdá normálny prístup, ale už som u nášho arbitra elegantiae na to zvykol. Len chcem podotknúť, že nikto, ani (skoro)majiteľ tohto fóra nemá právo hovoriť, čo patrí do chlubírny a čo nie. Je to každého vec, každý má možnosť prezentovať tu aj "kdejaký běžný póvl nebo stav vhodný maximálně do levného konvolutu tak pro začátečníka...", pokiaľ má z mince radosť a chce sa o ňu podeliť. Niekto tu možno dáva do materiálu veľa peňazí, ale iná partia zrovna nie a tiež sú tí ľudia na tomto fóre platní. Takže kategorickými vyhláseniami by som sa tu veľmi neoháňal... 😉 😎

Jozino89

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2011

Vytvořeno:
1. 5. 2012, 15:51

Toto sa mi nezdá normálny prístup, ale už som u nášho arbitra elegantiae na to zvykol. Len chcem podotknúť, že nikto, ani (skoro)majiteľ tohto fóra nemá právo hovoriť, čo patrí do chlubírny a čo nie. Je to každého vec, každý má možnosť prezentovať tu aj "kdejaký běžný póvl nebo stav vhodný maximálně do levného konvolutu tak pro začátečníka...", pokiaľ má z mince radosť a chce sa o ňu podeliť. Niekto tu možno dáva do materiálu veľa peňazí, ale iná partia zrovna nie a tiež sú tí ľudia na tomto fóre platní. Takže kategorickými vyhláseniami by som sa tu veľmi neoháňal... 😉 😎

Palec hore!😎

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.