Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

No a asi poslední poklad z pergoly je tento mlýnek asi na lněné semínko. Na foto vidíte, že je použit , jako podstavec květináče. Ten je z litiny a těžký, takže poštou asi ne. Cena 1000 Kč. Myslím, že kdo si bude chtít vyzdobit pergolu, starou chalupu, nebo stylovou hospodu , tak u mne naráz najde hodně pěkných artefaktů pohromadě. Znovu připomínám jsem z okresu SU, takže se možná vyplatí přijet a odebrat to naráz a na celkové ceně se domluvíme, tzv. množstevní sleva😃
Obrázky:

Strojky na knot bychom doma měli mít. Myslím tak půl krabice. Pokud je v mezičase nějaký nemyslící idiot nevyhodil nebo někomu nedaroval (jsou takoví děsně aktivní lidé).
Jestli to sklo má nějaký znak nevím, nikdy jsem to podrobně neprohlížel. Je to (bylo to) v bedýnce proložené dřevěnou vatou.

Ale fakt v tom nehledej velké peníze. Jsou to korunové položky tyto náhradní díly, viz ty moje litinové petrolejky a za kolik je nabízím komplet. Většinou si každý k dekoraci koupí kompletní petrolejku a nebude si ji renovovat, to se nevyplatí. Vyplatí se renovovat ty, co mám na obrázku z mého interieru, tedy ty s mosaznou, nebo kameninovou nádržkou, takové ty exkluzivnější. Ty litinové byly běžné, i když teď ubývají a moc jich na půdě nenajdeš. 🙄

Já v tom peníze nehledám. To jsou neprodané dědovy zásoby, když po Rudém Únoru se JIM vysral na to, aby šel do družstva a raději zavřel obchod, za což mu byla po nějaký čas odměnou práce ve výchovném táboře, nebo jak to bylo pojmenované.
A například se škrobem jsme úspěšně škrobili a krém na boty dosud používáme (pokud na to jsou boty).

To znám, můj strejda zubař si po únoru 48 schoval kilo a půl zlata. Přišli mu na to a šel do pionýrského tábora na pár let. Jak by se mi to teď hodilo, měl bych úsměv dnes , jak ruský Voloďa😃

Takže z nabídky stahuji velký mincíř i se závažími, malý mincíř, miskové váhy, dvě litinové petrolejky. V nabídce zůstávají litinové zouváky ve tvaru brouka, povoznická lucerna, mlýnek, zelené demižony, kameninový džbán a sloupkové hodiny. Omlouvám se zájemci o miskové váhy, ale dosud se neozval, takže jsou pryč.

Ai karamba, myslel jsem, že s mého mailu ve 14:10 je patrné, že mám zájem... No přežiju to i bez nich.

Jaa-chym napsal/a:
Ai karamba, myslel jsem, že s mého mailu ve 14:10 je patrné, že mám zájem... No přežiju to i bez nich. Já Vám tam dával telefon a čekal, že se ozvete na mail, nebo zavoláte. No a když se do večera nic nedělo, tak jsem to nechal tomu zájemci, který pozdě večer přijel.Já, když si něco kupuji do sbírky přes inzerát, tak prodávajícího kontaktuji telefonem a nenechávám to bez oboustranné komunikace, aby mi věc neutekla. Jde o to, že když se dlouho neozvu, tak si prodejce myslí, že o věc nemám zájem a prodá to prvnímu kdo přijde. Tak se omlouvám, ale od těch 14.00 hod. jste se neozval ani mailem, nebo telefonem a bylo mi trapné Vás urgovat. 🙄

Já se nezlobím, ale měl jsem včera dost frmol a k netu jsem se dostal až večer, kdy jsem se chystal prohlédnout pořádně fotky a odpovědět... Ale jak píšu, do žádné sbírky je nepotřebuju, jen se mi celkem líbily, ale třeba novému kupujícímu udělají větší radost.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.