Moderátoři: smith
Zaregistrován
25. 7. 2006
Lucie007: Predevsim gratuluji k uspesnemu vraceni a jste moc hodna, ze jste jako prvni na tomto foru zverejnila i korespondenci, ktera jiste pomuze dalsim v podobnych pripadech. V jejich dopise me zaujalo nekolik hrubek (by jsme, aby jste a dalsi) - celkem jsem jich napocital asi 5-6 - maturoval jsem sice z cestiny za 3, ale tohle je i na me trochu moc, je videt, ze je to cizi firma, cele je to psane velmi kostrbate, jak je to zrejme doslovne prelozene z nemciny.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
24. 8. 2011
Ještě bych prosila pokud někdo má ještě u sebe podklady k platbě, aby je popř. zveřejnil. Napsala jsem si sice o ně, ale kdyby náhodou nepřišly. Poslala jsem všechno zpět, tudíž i složenku s údaji platby. Děkuji
Zaregistrován
17. 8. 2010
Jeste nam pak dejte vedet, zda zasilani zasilek od CMO skutecne skoncilo...
Zaregistrován
17. 9. 2011
myslíte že bude stačit když přiložím dopis o odstoupeni od smlouvy k balíčku nebo ho raději posla zvlášt. díky za odpověs petr
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dnes nám prišlo nové číslo Záhradkára s brutálnou prílohou - ponukový leták Národnej pokladnice...😁 Kam to ten svet len speje...😈
Zaregistrován
26. 7. 2007
haha😃 aj nam😃 a popritom maju este tv reklamu na CT1 , pekne dlhu, videl som ju par krat za den uz , na nejaku medailu karla 4 ci co😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Jano, asi im ten Karel IV moc na dračku nejde, lebo ten sa tu na fóre preberal ešte začiatkom apríla 😆
Zaregistrován
10. 9. 2011
HMK-telefon nezvedaj,na mejly neodpovídají.Takhle se chovají praví podvodníci.ivo89@seznam.cz
Zaregistrován
23. 11. 2011
Tak na mně se obrátila kamarádka. Dostala balíček, jeho převzetí nic netušíce potvrdila na poště podpisem (běžně si objednává zboží poštou). Po otevření našla zásilku ČMO a složenku na 1080,-Kč. Obrátila se tedy na mně. Když jsem na firmu na její žádost zavolal, ozvala se nějaká paní s tím, že objednávku u nich údajně registrují, ale že ji nelze z technických důvodů zaslat!!! Kamarádka proto celý balík poslala zpět a potvrzení uschovala. Protože jí nadále chodily upomínky, tentokrát již "jen" na 199,-Kč + náklady na upomínku (postupně až dalších 260,-Kč), zavolala jim a bylo jí řečeno, že vrácená zásilka je neúplná a že jednu minci si ponechala!!! Její soused jí pomohl sepsat dopis, dosti ostrý, ale upomínky chodí dál. Zvláštní je, že nejsou posílány doporučeně, ale jako obyčejné zásilky. V poslední upomínce se prezentuje jakýsi právní zástupce Patrick Peters. Zaujala mně jedna věta: "Nebude-li platba obdržena včas, bude dalším krokem zaslání soudního příkazu k zaplacení bez dalších upomínek nebo k získání částky podnikneme právní kroky". Podle mého selského rozumu chtějí jen otrávit lidi a donutit je k zaplacení, ale protože v našem právním prostředí je možné všechno, uvažujeme o podání trestního oznámení.
Zaregistrován
17. 8. 2010
Nejsem pravnik nicmene rekl bych, ze v pripade sporu postavenem na poctu zpet zaslanych minci by dukazni bremeno byl na strane CMO. Jakozto zalovana strana bych vznesl jednoduchou namitku - dokazte, ze jste v prvni rade zaslali x minci a ja zpet x-1...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.