Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
18. 1. 2008
Snažím se pořídit vše o co se týká vady OR 1920 vajíčko v pase. Zajímají mne také veškeré vady OR - 50 hal. Pokud něco máte, rád to odkoupím. Děkuji.
Zaregistrován
14. 1. 2008
Co říkáš na vadu uříznutá hlava?Doloženo u 20H,3O H,4O H 10 lístků,50H obě barvy,60H a 100H.
Dále pokud máš pásky a nebo bloky známek,tak vznikají spojené typy díky rozdílnému počtu čárek a teček v obou dlaních a pak je ještě několik způsobů provedení cesty na Sněžce.Rád bych ti poslal obrázky,ale bohužel pásky a bloky OR s mou značkou skrblík na rubové straně mi byli loni 1,10,2007 Odcizeny.
Navíc u 50 H řervené jsem měl doloženo i řádkové zoubkování 13 3/4.
Skrblík
email vesely.skrblik@seznam.cz a člověk s většími bloky v čistém stavu milota.obuv@volny.cz
Zaregistrován
16. 2. 2009
Nemáš v nabídce nějaké pásky a bloky OR?Rád bych si něco koupil.Milotu a kámoše jsem vybral.Bylo to velmi slušný.Jen vodorovných dvoupásek 100 H tam bylo přes 350 Ks,měl jsem dokonce i vodorovné dvoupásky 30H v Řz 13 34,u 30 H dokonce dvojpásky i ze 3 sazby.A opravdu lahůdky.Krásnou sbírku kde jsem viděl i 4 pásku 5OH červenou s vajíčkem v pase měl ve své sbírce pan Boo Larsen z Chebu.Bohužel se mi někam odstěhoval.Kdysi jsem viděl pěknou sbírku OR ve Františkových Lázních u pana Odehnala.Bohužel již umřel,je to cca 4 roky.Jeho synovec má údajně pracovat ve Fr.Lázních v kotelně co je před železničním přejezdem směrem na Hazlov,co se tam zabil Sepeši.Jinak svitá naděje,že se najde i ta odcizená sbírka.
Problém je v tom,že ty zloději momentálně sedí za něco jinýho,takže budu muset pár roků počkat.Dneska snad uvidím nějaký známky co se flákaj po Aši.Jestli to bude ode mne,nemám tuchu.Jinak pěkný věci jsem měl ještě v Chebu,než mi policajt vykradl sklep.Byla to má dětská sbírka,kde jsem mimo jiné měl i 15 ks retuší vajíčka.Jinak v Cheb je ještě jeden učitel,co sbírá specializovaně OR.Telefon na něj ti zatím nedám,ale zkusím poprosit pana Koláře,zda ho nemá.Víc ti pomoci nemohu.Co mi ale zůstalo je album s 60 OR.Takže by tam byly jak barvy,tak kroky perforátorů,posunutá zoubkování do obrazu známky,ležmé hřebeny,6 prstů je tam doloženo ve 4 barvách,nějaká ta uřízlá hlava a další blbosticky.Pak se najde i něco dalšího,až dopřebírám mišmaš po zlodějích z loňskýho roku.Pak se ti ozvu.Vždycky tak 2 hodiny denně přebírám mišmaš.150 OOO známek sesypaných na jednu hromadu.Zatím jsem z toho vyndaval nezoubkovaný Hradčany.
Zaregistrován
16. 2. 2009
Jinak u 30H,40 H a 50 H červené mám ve sbírce doložený Ladurner.
Zaregistrován
18. 1. 2008
Asi jsem dlouho již nečetl tyto připomínky, ale mám dojem pane???? Skrbíku že jste se musel zbláznit!!!!!
Váš text "Co říkáš na vadu uříznutá hlava?Doloženo u 20H,3O H,4O H 10 lístků,50H obě barvy,60H a 100H." je absolutní šílenost!!!! Nechte už těch Vašich keců a neotravujte sběratele. Jste BLÁZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaregistrován
16. 2. 2009
Deskové vadě uříznutá hlava říkáme pracovně s Marinem Heinsteinem z Pastvin u Aše a Ivanem Maternou z Aše,když prostor mezi tělem a hlavou je zalitý barvou.Hlava zůstává,pouze je barvou oddělena.Jinak jsem to ukazoval i Ing.Plevnýmu z Chebu.Pan Kolář mi sdělil,že teď dělá místostarostu na MěÚ v Chebu.Telefon na něj bohužel neměl.Ale pře s 1188 ti ho spojí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.