Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Oli : ze začátku jsem návod používal. 😆 Pak jsem si už našel svoji cestu, ale fungoval bez problémů.
Jinak k diskuzi výše Logme-in funguje opravdu dobře. Sám ho nepoužívám, ale některé firmy na něj jedou, a neměl jsem s připojením na jejich mašiny žádné problémy. Ze svých zkušeností bych jej doporučil. Jinak i přes microsoftí bastl se dá vzdáleně taky celkem dobře připojit, ale tam je úspěšnost závislá spíš na těch lepičích, co si hrajou na profesionální připojení bezdrátem. Ale na legálních, dobře nakonfigurovaných oknech to funguje bez problémů.
Jinak Kacuro, jestli potřebuješ přenést něco ze starého disku ( i když poškozeného ), jako je nastavení pošty atd. možná bych se o to mohl pokusit. Nemám sice profesionální nástroje, ale, pokud disk alespoň občas komunikuje, dá se z toho spousta věcí vytáhnout😆 Písni na mail. Třeba něco dopadne.
ono je to spis otazka ceny... kolik bys chtel? nebo to hod na priklepni a uvidis🙂
jestli to nekdo sbira nevim, ale urcite se tu prihlasi🙂
potesil by myslim i toho, kdo to nesbira... je to zajimavost... me teda urcite 😆
muzes aspon poslat kvalitni foto? jinak ja bych moh nechat delat analyzu jako onehda](https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=24777#post24777) (uz sem mel v ruce misenak)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.