Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Pehu : projektor už mám zamluvenej, takže ho v tejdnu zkusím, jestli funguje bez problémů.
Pokud máš nějakej návod jak rozchodit ty dvě příšernosti😆 , tak mi to pošli na mail. Moc času sice nemám, ale zkusil bych se na to podívat. Zdrojáky bych mohl stáhnout na začátku týdne. To jsem v Chrudimi.
To bychom se domluvili mailem.
No žádný postup sepsaný nemám. Existují ale takové jednoduché prográmky, pomocí kterých je možné instalaci MySQL a apache obejít s tím, že je ty prográmky obsahují v sobě. Znám vertrigo a wamp. Určitě jich ale po světě běhá víc. Zkus třeba jeden z nich.
Nejlepší řešení ale je počkat na to, jestli budeme mít přístup na web.
pomaly to je, ale da se to prezit... ja na jeste horsim provizoriu od Vodafone prezil vic jak rok 😞
Pehu: v hospodě nic není, na střeše je slabý signál MyWiFi. Ale v samotné místnosti hospody mi nefungoval ani analog od Eurotelu (O2). V pokoji pod střechou fungoval. Můžu vzít i WIFI router a zkusit, jestli se signál z routeru protlačí až do hospody. Ale moc spolehlivé to nebylo a to jsem měl prut (antény) vystrčený za oknem. T-Mobile mi vůbec nejel. Hlásil slabý signál.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.