Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
ti co nezaplatili... muzu te Miso dal prosit o vedeni evidence? nebo pokud nechces, posli me aspon seznam... ono zas bude neco noveho, dobra zprave je, ze uz se na tom pilne pracuje, takze to pripadne naroste, nerikam, ze si to jednou nenecham nekam poslat, pokud toho bude vic, ale zatim klid, treba se uvidime v lete, to je za chvili nebo bude jina prilezitost. nebudem zbytecne zivit banky😉
Žádný problém,všechny hříšníky mám v evidenci.😉
Take patrim mezi dluzniky. Mohu poskytnout k zapujceni (oskenovani) kralovehradecky a cernozicky poklad - pochopitelne pouze popsi nalezu (bez minci)😉
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Miso moc dekuju🙂
nerva81, Vaclav4: vyborne, moc dik, dalsi literatura na zpracovani vitana, kor, pokud o ni bude sirsi zajem. ted jsem (teda ne ja ale spis scanovacky - uz sou dve) plne vysyceny diky velke dodavce materialu, ale pisu si to🙂 a ozvu se. ted by se to u me valelo dlouho.
Už jsou vyrobená razítka, takže i oražené přihlášky, které vezu 20. 3. předat do Phy. Na FÚ se chystám se svým daňovým přiznáním, které jsem právě teď začal vyplňovat, takže pravděpodobně během příštího týdne...😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.