Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 6. 2007
Tak kluci odstranili další drobné chybky z databáze mincmistrů (podrobnosti na pobočkovém webu). Ještě doplním návody a sjednotíme to barevně s webem.
Já už k tomu nic zásadního nemám (chyby v datech odstraňuju průběžně).
Mrněte na to, ať z toho můžou těžit i další sběratelé. 😋
Zaregistrován
23. 6. 2007
Rádi bychom všem sběratelům zpřístupnili další aplikaci.
Na stránkách pobočky Pražské groše http://www.cnspg.cz/
v sekci Pro VásDatabáze byly zpřístupněny zjednodušené náhledy na seznam mincoven, mincmistrů a mincovních reforem. V jednotlivých databázích je možné různě filtrovat, takže po zvládnutí základního ovládání by Vám mohly být užitečné.
V každém případě si nejprve přečtěte návod na ovládání. Vyhnete se tím zbytečným nejasnostem.
Děkujeme tímto také členům fóra Sběratel.com, kteří nám poskytli informace, nebo fotografie a tím výrazně pomohli k vzniku těchto stránek.
Věříme, že vám tato pomůcka zpříjemní sběratelský život.
Zaregistrován
25. 4. 2007
Vďaka za zverejnenie aplikácie, úžasne dielo. Veľa informácii na jednom mieste, super.
Zaregistrován
7. 8. 2014
Dobry den vsem,
V jedne nadchazejici aukci se budou drazit nejake kontramarky a mam za to, ze je tam par falesnych. Myslim, ze dle reguli nelze na foru zminit konkretne, jinak bych je lupnul do "kontramarek". Muzu nekomu z vas poslat fotky na mail a poradit se? Nebo je jina cesta?
Diky a hezky den..
Zaregistrován
23. 11. 2011
Proč by jsi nemohl sem dát fotky, je to pro nás důležité. Když budou ok tak je to dobrá reklama pro aukcionáře, jestli to jsou šmejdy, tak ať si je stáhnou...
Zaregistrován
7. 8. 2014
No pokud to neni prot pravidlum tak je sem vecer dam. Videl jsem parkrat zminky, ze neni povoleno resit nadchazejici aukce a i jsem videl kusy diskuze smazany.. Tak jsem z toho nechtel delat holubnik.. :-)
Zaregistrován
6. 7. 2009
Pokud máte nějaké pochybnosti o pravosti dražených položek tak to raději vložte sem, k tomu určenému tématu: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/podezrele-aukce_post_-333007#post333007
Zaregistrován
15. 7. 2007
clenum CNS PG mel dnes prijit email s prosbou o vyjadreni se (hlasovani) k terminum vyrocni schuze na jare 2015 (pokud jste cleny a nezaregistrovali jste email, proverte si schranku, pripadne se ozvete).
stejne jako kazdy rok, i v pristim roce radi privitame pripadne OHLASENE hosty - pratele nasi pobocky. temto ohlasenym hostum pak sdelime i termin a misto konani. zajemci o setkani s nami necht se mi prosim ozvou na email.
Zaregistrován
7. 7. 2010
:twisted: pf 2015😈
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.