Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 12. 2009
Na druhou stranu, pokud je to virtualni pobocka tak se na te schuzy nebude asi resit nic tajneho ne? Nechci do nikoho rypat, jen mi to prijde jako Zelvakovi trochu prehnane.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
10. 6. 2006
K dalsimu se odmitam vyjadrovat. O nove cleny zajem mame, ale nevim, proc bysme se meli zpovidat a vnucovat. Docela by mne zajimalo, co by na podobne dotazy odpovidaly jine pobocky (pokud vubec ctou emaily). Uvedomte si, ze mi nic neprodavame. Nabizime clenstvi v jedne s nejaktivnejsich pobocek CNS v CR. Pokud je to malo, je mi lito:
http://www.cnspg.cz/index.php?section=2
Klídek chlape, hádam som tak veľa nepovedal. 😎 Vďaka za info.
Zaregistrován
15. 7. 2007
uprimne - nebude, nikoho jsme nezavrazdili ani jinak neodstranili, nic sme nezproneverili. nic nedluzime a nic sme nevydelali. bude to vlastne velmi nudna schuze, takze bysme hosty nejspis odradili.
prijde mi zajimave, kolik pozornosti tato zalezitost vzbuzuje. zamysleli jste se proc? kolik lidi uz se zde do nas navazelo (staci si precist tech sto stran zpet, ktere nikdo cist nechce). uprimne - co brani komukoliv z vas si zalozit pobocku v CNS, nabirat nove cleny a delat veci tak, jak popsal napr. ted naposled KAROLUS? vzdyt vam v tom nic nebrani, ukazte nam, jak to delame spatne, jak to umite lepe.
podivejte, bylo nasim zvykem mit alespon pod kontrolou, s kym jmenovite se schazime. nikdo nas nemuze prece nutit, abysme se schvalovali rozpocet ci resili hospodareni pobocky pred lidmi, u nichz ani nezname jmeno, kterym do toho nic neni a kteri na chod neprispivaji. nezlobte se na mne, ale proc?
Archy: to bylo mysleno zcela v dobrem. navic Tebe myslim vsichni dobre znaji.
Zaregistrován
9. 6. 2010
no snad už tomu alespoň z části začínám rozumět i když některé reakce jsou krapet protichůdné. na některé dotazy jsem sice stále nedostal, ale budiž. věřím, že s trochou trpělivosti je zde časem někde najdu. svým původním dotazem jsem rozhodně nechtěl nikoho kritizovat ani na nikoho házet špínu. v to, co se můj dotaz zvrhnul mě upřímně mrzí a všem co se cítí jakkoliv dotčeni se omlouvám.
Zaregistrován
15. 7. 2007
pokud je tim nezodpovezenym dotazem co clovek najde po prihlaseni do sytemu nasi pobocky, tak uz sme toho popsali tolik, ze par vet navic mne nezabije, klidne to tedy zopakuji:
najde tam to, co vidi pristupne normalne napr. zde, ale fotky jsou klikaci, takze mince vidi ve vetsim rozliseni a muze hlavne do systemu zadavat sve mince a ziskavat naopak udaje o mincich jinych (metrologii apod.). na rovinu je treba rici, ze ne vse funguje 100% a urcite tam jsou veci, ktere by si zaslouzily upravit a opravit. co nas web nenabizi je zdarma (a ani za penize) literatura, tudiz za prihlasenim neni hromada PDF vsech knizek, co cloveka napadne. nicmene nejake materialy, ktere verejnost nevidi, tam tusim jsou.
pres vsechno co zde padlo a mozna bylo spatne chapano: o nove cleny zajem mame, radi je uvitame, nejsme zadna sekta. ale kdo se k nam hlasi by mel spis mit jiste nadseni pro stredoveke razby (vetsina z nas sbira i jine veci nez grose) a radost by mu tim padem melo cinit to, ze v takovem spolku muze byt i s jinymi lidmi. pobocka mu nabidne uzsi kontakt s temito lidmi, ten si ale nejde vydupat, ten si clovek ziska prave tim, ze se s temi lidmi proste "kazdodenne" bavi napr. zde. podminkou clenstvi je dle reguli CNS clenstvi a hrazeni poplatku CNS, jinak nemuzeme brat za cleny lidi, kteri cleny CNS nejsou. to proste nejde. coz ale neznamena, ze se s necleny nebavime, kazdorocne prijizdeji i pratele neclenove. sice jako za komunismu nevyzadujeme doporuceni, ale na strane druhe ocekavame, ze se dana navsteva jednak slusne ohlasi a take ocekavame, ze to bude nekdo, koho alespon trochu zname - obvykle odtud. neumim si predstavit, ze by za takove konstalace nekdo mel problem s tim, aby se dotycny prijel podivat na schuzi jako host.
takze - mate-li moznost a chut, potkejte a seznamte se s par lidmi odtud, vybudujte si tu jistou image, pokud to s ohledem na bydliste mozne neni, alespon se vice zapojte do diskusi a pochybuji, ze na podzim bude nekdo divne koukat, kdyz reknete, ze jste clenem CNS (ci se jim chystate stat) a ze byste nekdy v unor-dubnu rad prijel jako host na nasi schuzi. budete uprimne vitan.
Zaregistrován
30. 5. 2009
Ahojte, můžete se prosím kouknout na náš pobočkový web. Díky
Jinak sorry za spam
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nič tam neviem nájsť, myslel som, že tam bude niečo z vášho stretnutia, veľmi som sa tešil, ale nič nové tam nevidím. Chyba je v mojom príjmači?😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Setkání bylo moc pěkné a jsem rád, že se ho zúčastnili i přátelé ze Slovenska. Tímto se omlouvám Facctorymu a jeho manželce, že jsem je ráno nestihl pozdravit, ale patrně si přispali a my jeli hned po snídani😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jak že včera bylo?
Obrázky:
Počasí bylo dobré a Barbora již po opravách bez lešení
(moderátoři případně smažou 😁 )
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 11. 2010
Jj, bylo to moc fajn 😉
Až na ten Staropramen 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.