Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
Jenom dvě zásadní otázky ohledně čísla FN a dám už pokoj:
- Objednal to někdo přes e-shop a dostal to za 237,-Kč ?
- Zeptal se někdo přímo dodavatele na důvod proč mu to dodali za 272,-Kč a v e-shopu to nabízejí za 237,-Kč ?
Zaregistrován
15. 7. 2007
tenzor: neni nutne se omlouvat, jen uz jsem na to musel reagovat. navic Tve prispevky byly opravdu ty nejmene spatne. tys nenapsal, ale jini ano. mohli Ti pritom klidne odepsat na mail. a jeste jini zase (nebudu jmenovat) uz domlouvali verejne vymeny (i to jsem vam promazal panove). pritom to byli clenove a mohli jit na neverejne forum. co na tom, ze my vime, ze to jsou fufniky za 50,- kus, kdyz jini si mysli kdovi co. treba za rok to bude uz bez ztraty kyticky 😈
Zaregistrován
15. 7. 2007
souhlas, to by zajimalo i mne, je to v souladu s tim, co jsem psal (a jak rikam, samotneho mne mrzi, ze to takto dopadlo). prikladam printscreen stavu e-shopu vytvoreny pred minutou:
Obrázky:
Zaregistrován
10. 8. 2011
V balíčku byla spolu s brožurou také faktura s výpočtem dalších nákladů. Další dvacku sluplo balné a zbytek dobírka, tudíž jsem z papíru vyčetl, že Karel IV. je pouze základní pošta. Ovšem nevím, pokud někdo objednal přes MZM, tak ať napíše zkušenost.
Zaregistrován
17. 8. 2010
Nejlepším řešením je tedy nejspíš osobní odběr na Zelňáku:)....
Zaregistrován
20. 12. 2012
Toto jsem měl na mysli.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Mám na vratech : Zlý pes a ještě horší pán"😋 😋 😋 😈 😈 😈
Zaregistrován
12. 1. 2010
Hurley: a to je takovy problem pozadat nekoho z Brna, aby ti to vzal?😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.