Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Hurley napsal/a:
... Ale i tak počítám s tím, že to bude jen na otočku, bohužel..
Jak na otočku, mám u Tebe pivo a přeci ho pak nebudu pít sám, musíš si dát se mnou. Pokud na tom budeš trvat, budeš muset jet domu vlakem nebo busem😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
Pivečko samozřejmě dáme🙂
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zaregistrován
7. 7. 2010
Já také posílám velmi často! Většinou tyto za pár kaček stojí 77,- jako CP.
- 10 obálka + 1,- složenka + 21 % DPH j jsme rozumně na 110,-
Takže asi 20,- navíc bylo na "Trinkgeld".
Tož aby jse se někteří z těch 132,- poštovného npo......i!
Tož mě je to jedno, chtěl jsem to? Chtěl jsem to! Mám to? Mám to!
Šťastný nový majitel! Hodil jsem to na almaru a až budu v důchodu, tak si to možná přečtu.😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
Zaregistrován
6. 7. 2009
Posílat něco jako CP je přímo pobídka aby se to ztratilo, vykradlo, poškodilo (dosaďte si co chcete). Zboží posílám zásadně jako cenný balík nebo balík do ruky (dříve obchodní balík) a za 18 let fungování obchodu vše došlo v pořádku a nic se neztratilo.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Já musím zaklepat, ale u cenného psaní se mi ještě nestalo, že by nepřišlo, navíc se dá hůře poškodit... to s balíky a zvláště doporučenými dopisy mám daleko horší zkušenosti.
Zaregistrován
15. 7. 2007
panove, po stopadesate prve. jeste napiste, v kolik vyjizdite z domu a ze doma nikdo neni, pes ma kratkej retez a ze se vracite bud pozde vecir nebo nejlip az druhej den. klice nechte v kvetniku nebo pod rohozkou. vim, vsichni mame mince v bankovnich sejfech, ale nekterym zlodejum staci televize a prkynko od hajzlu.
vsichni na sebe mate maily. clenove pobocky maji navic interni forum. presto vetsina z vas kvoka zde. tohle je 1000x mene bezpecne nez facebook, presto by vas tyhle ptakoviny na fb napsat nenapadlo. tak co mi unika? jasne, jeste sem vylepime pozvanku od predsedy, kdyby se nekdo neprihlaseny chtel prijet podivat a vyzobat nam ty grose Ludvika a Ladislava, co si vezem na vymenu.
uvedomte si, co za pitomce cte tohle vlakno. idioti, co si mysli, ze kazdy, kdo sem pise sbira a musi mit sbirku v cenu desitek a stovek tisic ci milionu. lidi co nechapou, ze muzem byt tak postizeny, ze si dokazem vymenovat i mince v radu desitek a stokorun. takze jim dal piste sva skryta pozvani. diky za ty z nas, kteri uz to pochopili a ridi se tim, diky, ze jste ohleduplni vuci nam, byt vam je to evidentne jedno.
Zaregistrován
15. 7. 2007
jo, vase prispevky mazu a vy si prosim vyridte tyto veci mailem. myslim, ze tech par "spamu" od kolegu hledajicich mozny odvoz ve svych schrankach vsichni v pohode prezijem.
Zaregistrován
15. 7. 2007
a jeste bych rad uvedl na pravou miru zalezitosti ohledne postovneho. myslim, ze se tu rozvinula zajimava a pro mnohe poucna diskuse (a ta situace sama o sobe poucila mnohe z nas), ale mohlo by zde dojit a u nekterych evidentne doslo k jistemu pomyleni a nepochopeni. jako obvykle (i u jinych temat) se v podobnych chvilich vyskytuji naprosto iracionalni vykriky do tmy a nesourode blaboleni. o co tedy slo?
v principu totiz nejde o to, zda bylo ci nebylo postovne 134,- adekvatni, ale jde o to, ze totez mate z e-shopu za postovne 99,-, coz je 35,- Kc rozdil (pripominam, ze cena cisla je 138,-). pritom seznam zajemcu vznikl mimo jine i proto, aby tito meli cislo v pripade nizsiho poctu vytisku zarezervovane a mohli jej ziskat prednostne (druhym duvodem bylo ukazat muzeu, ze se vyplati vytisknout tech vytisku vic, protoze prvni reakce byla, zda o to vubec bude zajem).
osobne za tim vidim pouze nedostatek dobre vule distribuci poverene osoby, protoze kdyz neco jde poslat za 99,- tak to bud tak udelam a nebo protistranu upozornim, ze za 2 dny to je v e-shopu a at si to objednaji tam, ze je to vyjde levneji. na rozdil v postovnem mel byt kazdy upozornen. takto bych se zachoval ja a to se za Mirka Dusina nepovazuju. tecka.
Zaregistrován
12. 1. 2010
oliver: omlouvám se.. ale pokud vím, nepsal jsem ani datum, ani čas
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.