Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
7. 10. 2006
:mrgreen: Jenže dneska jsem celý den v Ústí nad Labem, což je krajské město a sem mi ta pošta také nepřišla. A ještě ke všemu sedím na "akademické půdě", to by mi mělo muzeum poslat přednostně 😎
Zaregistrován
10. 6. 2006
Dnes mi zborník dorazil, za čo som facctorymu a oliverovi veľmi vďačný. So záujmom čítam príspevky, veľmi pekné a kvalitné číslo.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Archy, jsem rad ze k Tobe dorazily, a jsem rad, ze jsi byl i pres znacne indispozice jeden z tech, kteri pocin predem neodsoudili a sli do toho. A facctorymu dekuji za pomoc s distribuci.
Jinak jak jsem pochopil, prednostni objednavani na zaklade rezervaci jiz funguje, ostatni si musi bohuzel stale pockat, v e-shopu cislo stale neni.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nevím, mě se na mail dosud nikdo neozval ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
mozna jsi malo doterny, jacx to ma vykomunikovane
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nebudu se nikoho doprošovat, koupím to pak v obchodě.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak mi to grošové číslo FN dnes přišlo, aniž by byla předtím reakce na můj mail ...
To je hrůza, nejdříve dlouho nic a teď přijdou všechny numis. časopisy najednou, nevím, co číst dříve😃 Ani bych se nedivil, kdyby zítra přišel Numis. sborník 😆 😆
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tieto problémy by som rád mal...😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
dnes jsem FN vyzvedl pro jacxe, FN jeste na pokladne k prodeji ofiko nejsou, ale pet vytisku tam jeste maji, kdyby nekdo chtel a mel cestu kolem
slecna (pani) na kase rikala, ze uz ji to asi brzy naskladni a ze v e-shopu uz by se to melo take brzy objevit
vim, ze kacurovi doslo, jak jste na tom ostatni?
LukeH2O: ta veta tam je, na konci
NL mi samozrejme nedosly ani dnes...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.