Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Oli, to nebylo myšleno ve zlém, byl to vtip😉
Nicméně doba, kterou to číslo vznikalo, je opravdu ostudná a obávám se toho, že se podobné zdržení bude dít i nadále. Říkám to proto, že mi tam teď vysí také jeden článek a nyní mám rozpracovaný další, který jsem tam také chtěl poslat, neb se tematicky hodí na Moravu. Teď ale váhám, zda ten první článek nestáhnu a i s tím novým nepošlu raději Jirkovi Militkému do NS, které má momentálně mnohem lepší perspektivu ... No ještě chvíli počkám a uvidím jak se to bude vyvíjet ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
to mne take stve to zdrzeni. bohuzel nejen u FN. na strane druhe existuji mechanismy, diky kterym maji instituce vydavajici recenzovana periodika nuz na krku a vetsi prohresky v nepravidelnem vydavani mohou vest az k tomu, ze periodikum bude vyrazeno z tohoto seznamu (tedy opacny proces, nez jaky ted nove musel absolvovat NS, aby se na seznam dostal - coz neni jen tak):
eznam recenzovaných neimpaktovaných periodik vydávaných v ČR – platný v roce 2014
](http://www.vyzkum.cz/storage/att/A184B0D7668EED5035F545225A585856/České_recenzované_2014.pdf)
Vyrazeni z tohoto seznamu muze byt v soucasne dobe pro jakekoliv periodikum temer likvidacni zalezitosti. Zasadne opadne predevsim zajem o prispivani odbornych pracovniku, protoze do RIVu se casopisy neuvedene v teto databazi nevykazuji.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Kde nic tu nic...
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, tak ja jdu jeste hledat, komu sem to neposlal. to sem si pomoh :/
Zaregistrován
15. 7. 2007
takze prosim, kdo mail nemel, mit uz by mel, pokud jeste ne, napiste mi zpravu. kdo prednostne objednano nemel, ceka na objeveni se cisla v e-shopu (viz vyse)
Zaregistrován
15. 7. 2007
1) mate nekdo nejake info, jak to dal probiha po vasem potvrzeni objednavky (pokud jste tak vubec ucinili)?
2) ja mam pouze info, ze grosove cislo jeste neni naceneno, takze ofiko (a zatim ani neofiko) stale neni v prodeji
3) autorum kteri projevili zajem (facctory, korunka, jv64, greggy), jsem dnes postou poslal jejich autorske vytisky i s jejich separatky (plus jsem jim prilozil sem tam nejaky jiny, ktery by jim k necemu mohl byt), zbytek tech, co si rekli je u mne (jacx+xjert ceka na predavku, lukeH2O ceka na KH). v ramci SR se zrychlene distribuce ujal facctory (diky!)
4) pokud by mel nekdo zavazny duvod si vyzadat od autoru separatek (zavazny duvod neni akce, kdy se jako nejvetsi socka pokusim na autorech vyzgryndat separatky tak, abych si sestavil grosove cislo z nich a nemusel ho kupovat 😁 😁 😁 ), at sem klidne napise (zavazny duvod = poskytnuti separatku osobe ci instituci, bez niz by clanek nevznikl, ale ktera neni spoluautorem nebo nekomu, koho by mohl text oslovit napr. jako budouciho spolupracovnika apod.). verim, ze relevantnim zajemcum autori vstrict vyjdou (jak se separatky jednotlivi autori nalozi, je na nich)
5) ackoliv bych mnohym z vas (ktere znam lepe) vysel rad vstrict a Folia vam vyzvedl, tak nemam jak. svereny mi byly pouze autorske vytisky, ktere jsem obratem rozdistribuoval a dalsi agendu si musite vyridit sami. kdy se to dostane do obchodu nevim, ale stale ziju v domneni, ze ti, co si cislo zarezervovali, jej budou mit driv, nez z obchodu (pokud si vyridite agendu, zaplatite si to a budete se mnou PREDEM domluveni, muzu to pak v horizontu 1-3 dni vyzvednout - pokud to vubec pujde, cimz usetrite na postovnem - ovsem tato nabidka je urcena jen tem, s nimiz se znam a s nimiz se nejak potkam).
Zaregistrován
7. 10. 2006
1) Absolutně žádná odezva na můj mail.
Zaregistrován
23. 11. 2011
Na mail té paní jak jsi poslal adresu jsem zaslal dotaz, co a jak, dodnes ale žádná odezva...
Zaregistrován
15. 7. 2007
diky za odpoved, tak to mne mrzi, snad ceka na stanoveni ceny a pak se ozve. jo, holt, administrativa.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Mám prosbu, mohl by mi někdo kdo již zmiňované číslo vlastní sdělit, zda jsou tématem (byť i jen okrajově) některého článku PG Ludvíka J.? Obsah čísla jsem viděl ale z článků např. v materialiích to není úplně jasné.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.