Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
uvidis, jak Ti to vyjde, ale samozrejme ucast s prednaskou by byla rozhodne vitana a radu jedincu (nejen mne) by zcela jiste potesila.
kacuro, kdo mi da ten seznam?
Zaregistrován
7. 10. 2006
seznam Ti musí dát někdo z vedení, napiš PEHUovi
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
Pred necelym tydnem jsem obeslal stale a platici (ci alespon castecne platici) cleny pobocky emailem s moznosti hlasovani o terminu vyrocni schuze. Touto zpravou sleduji nasledujici cile:
1) upozornit ty, co jeste nehlasovali, aby tak ucinili
2) upozornit ty, kteri dostali mail s navrhem o doplaceni, aby tak ucinili
3) upozornit ty, kteri uvedli mail, ktery nesleduji, aby si jej proverili
4) upozornit ty, kteri email skutecne nedostali, ze neco neni v poradku a bude dobre to resit (jinak nebudou hlasovat)
Hlasovani bude uzavreno 24.11., ale pokud muzete, hlasovani neodkladejte. Pokud dojde ke zmene vasich preferenci, nebojte se poslat aktualizaci, zapracuji. Vse ale do uvedeneho data, pak uz bez naroku.
Prosim ty z vas, co jste ted platili, abyste se mne neptali, zda je vse ok. Ja do toho nevidim a poprosim az za nekolik dni PEHua, aby mi poslal aktualni stav, pak vam to v pripade zajmu potvrdim. Tudiz kdo nezaplatil, jeste rychle muze.
Dale se mi nahlasil uz jeden ci dva zajemci z neclenu. Vyzva jeste pujde, ale domluva nebude verejna. Pokud se chcete stat slusnymi pozvanymi hosty, nahlaste se prosim!
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jestlipak už je u nás v sektě i Archy? Pořád vyhrožoval, že vstoupí a kde nic tu nic ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
Jeste jedno (posledni) upozorneni na Vyrocni schuzi pobocky v roce 2014.
Hlasovani bylo uzavreno, ohlaseni hoste (5 jedincu) dostanou v dohledne dobe info kdy a kde se bude akce konat. Pokud by se jeste nekdo chtel zucastnit, dejte vedet. V planu je mimo oficialni casti (schuze) prijemne neformalni posezeni a potlachani, plus nejake zajimave prednasky z grosoviny.
Emailem melo jiz dojit vsem zucastnenym oznameni o terminu, misto konani je v reseni. Dalsi informace a pripadna diskuse je neverejna (pristupna pouze clenum pobocky) na uzavrenem diskusnim foru pobocky. Pokud nekomu nechodi emaily, zapatrejte po tom, jaky email jste uvedli na prihlasce.
Na tomto miste zadne informace tykajici se vyrocky prosim nezverejnujte. Tento prispevek sem pisi jen proto, abych pokud mozno eliminoval situaci, ze cela akce nekomu z nasich clenu utekla (napr. proto, ze pouziva jiny mail apod.), coz se realne tyka asi 2-3 zcela nekomunikujicich lidi.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Oslovil mě nedávno jeden člověk z Anglie, který připravuje katalog českých, polských a uherských středověkých ražeb, jenž má vyjít v angličtině v tištěné formě pro anglicky mluvící uživatele. Pro tyto účely by rád využil velké fotografie několika málo mincí z databáze naší pobočky, proto bych rád tímto oslovil kolegy, jejichž mincí se to týká, zda umožní využití velkých fotografií z databáze. Týká se to těchto položek:
Karel IV. pražský groš: K4_11
Karel IV. haléř (parvus): K4_1
Václav IV pražský groš: W4_22
Václav IV haléř: W4_10
Případný souhlas majitelů prosím buď sem nebo na můj mail kacuro(zavinovačka)seznam.cz. Děkuji.
Zaregistrován
28. 6. 2008
kacuro- no, k tomu Václavu IV. jsou teď velmi pěkné groše v Archyho soutěži (některé jsou dle mého názoru mnohem reprezentativnější než ten vybraný v databázi- tedy omlouvám se majiteli)
Zaregistrován
7. 10. 2006
Leničko dušičko, funguji v tomto pouze jako tlumočník, jaké si pan vybral, na takové se ptám ... raději řekni, že jsou všechny Tvé a dáváš mi svolení s použitím těch fotek😃
Zaregistrován
28. 6. 2008
..bohužel nejsou 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.