Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
super, presne jak jsem rikal, i to melo smysl a muze to mit vliv na celkove vyhodnoceni. jinak vyplnilo uz 17 lidi, cekame na dalsi - mate cas jeste dva dni na rozmyslenou, pak pripadne zmeny do 22:00 (viz vyse)
Zaregistrován
16. 2. 2008
;)
Obrázky:
Zaregistrován
21. 2. 2012
Ako čítam toto vlákno, tak začínam mať podozrenie, že nebolo vytvorené kvôli zrazu, ale aby mohol Oliver vytvárať, spracovávať a evidovať ankety, grafy a formuláre🙂🙂
Tuším sa v tom vyžíva🙂 Ale neber to v zlom, všetka česť takej organizácii. Som tu zatiaľ krátko a všetkých vás ani nepoznám, ale keď čítam vaše príspevky a názory rád by som vás spoznal a načerpal nové vedomosti z numizmatiky, ktorá mi učarovala. Možno na budúci rok, keď sa už rozkukám, by som sa pridal aj ja. Držím vám palce nech vám to vyjde podľa predstáv a všetko dobre dopadne.
Zaregistrován
25. 4. 2007
tieto slová ho určite potešia, bude mať radosť😁 😁
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
6. 11. 2010
Měl bys za to od každého dostat alespoň 1 pivo. Ale vzhledem k tomu, že už podle Tvých slov pivu neholduješ, rád se tohoto nevděčného úkolu zhostím sám 😎
Zaregistrován
15. 7. 2007
az tak by ses obetoval? to po tobe vazne nemuzu chtit 😎
Zaregistrován
6. 11. 2010
Počkej, já samozřejmě myslel pití těch piv, nikoliv přípravu a zpracovávání anket 😆
Ale vážně, nerad bych přebíral něco, co podle mne funguje skvěle.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Hurley napsal/a:
Počkej, já samozřejmě myslel pití těch piv,...
Aby jsi nelitoval, jestli to bude někde na Moravě, můžou to být pěkné patoky.😠
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nebyl bych si jistý, časy se mění.. zatímco dříve vyhlášená piva jako Gambrinus a Krušovice jsou dnes nepitelné břečky, mnohá piva z jižní Moravy, Vysočiny a východních Čech, která by dříve nikdo soudný nepil, jsou často hodně zajímavá. Třeba vyškovská desítka je dnes jedna z nejlepších vůbec a to byl dřív hrozný patok i na Moravu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.