Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
ti co vyplnili dotaznik na termin, obdrzeli email s odkazy na vysledky (prubezne), graficky doplnim pozdeji a interne.
prosim dalsi zajemce o sraz o hlasovani o terminy (viz prispevek 2469)
u nominaci mist jsem umoznil jedne osobe nominovat vice nez jedno misto. nominujici osobou by ale mel byt nekdo, kdo je schopen se ujmou alespon dilci organizace nebo musi zkusit dotycny nekoho ukecat (na mne to nezkousejte, nominoval jsem Brno i s programem), pro ukazku, jak by mela nominace vypadat, posilam ostatnim vzor. ucastnici budou moci hlasovat i na zaklade dojmu z navrzeneho programu, tudiz to nebude hura akce stylu: pojedme do Kotehulek a nasledne: tak vyhraly Kotehulky, ale kdo to zaridi?
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
prosim Macamica a Lacewings o zaslani mailu, at jim muzu poslat vysledky a pripadne je obesilat i dalsimi zpravami (tedy pokud chteji)
k terminu se vyjadrilo 9 respondentu, nominovana jsou 2 mista (1x Brno, 2x Kromeriz, pricemz ani jednou ale neni nominujici v Kromerizi schopen nic zajistit - coz je malicko skoda)
Zaregistrován
12. 1. 2010
Je možné se tu veřejně vyjadřovat k jednotlivým nominacím? Měl bych pár připomínek a dotazů k jednotlivým návrhům.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Verejne by se tu asi mel resit bud jen termin, nebo jen misto, urcite ne dohromady.
Zaregistrován
15. 7. 2007
principielne nejsem samozreejme vubec proti - po domluve mohu udelat to, ze nejakou nominaci smazu a bud puvodni autor nebo inovator ji zada znovu (resp. opacne, zada se nova a stara se smaze)
dulezite je ale pri kritice si uvedomit toto:
1) bud nominator kritiku uzna a nominaci prepracuje
2) kritik zada nominaci svoji (a puvodni zustane nebo se smaze - dle situace a dohody)
Zaregistrován
15. 7. 2007
verejne se NEBUDE resit termin, verejne se NEBUDE resit presna lokalita v pripade nominaci lokalit na soukromych pozemcich.
Zaregistrován
6. 11. 2010
V klidu..
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja sem vklidu, jen zduraznuji, abysme nekoho nedostali do nevhodne situace, tot cele
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ok, napíšu to radši jen v obecnější rovině a jeden dotaz co mám proberu s autorem nominace přes mail, protože stejně tuším, kdo to je🙂
- Hodina srazu.. není od věci si zjistit kdy do dané lokace přijíždějí autobusové a vlakové spoje. Možná jsem teď mimo, protože všichni nebo drtivá většina dorazí autem, ale když někam přijíždí první spoj z významného směru 15-30 min po srazu, asi to není úplně nejlepší. Pokud bude nutné si zarezervovat dva noclehy kvůli jednodenní akci, pak atraktivita nominace pochopitelně ztrácí.
- Ohledně delších výletů, napsat pohodový výšlap 7 km, když je to ve skutečnosti 11,5 km (tj. celkem 23 km) a předpokládat že to všichni stihnou za dvě hodinky včetně pobytu na místě cíle výletu, no nevím.. já to klidně dám, ale myslím, že je potřeba si uvědomit, že fyzická kondice + ochota něco takového podstupovat (a také s ohledem na to, že někdo bude brát partnerky a možná i děti) je u různých lidí různá a někteří nemusí dávat ani tu vzdálenost, natož aby bylo možné počítat s rychlým tempem.. to se bude muset přizpůsobit nejpomalejšímu členovi skupiny.
- s tím souvisí další věc a to časové naplánování celé akce.. mám pocit že dvě nominace mají slušně našlápnuto k tomu, aby se dostaly do velkého časového skluzu, takže prosím s rozumem a hlavně rezervou
A abych jenom nekritizoval, tak dám později večer vlastní nominaci 😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
hlavne ta posledni veta mi dela radost
a jinak ano, musime myslet i na rozdilnou zdatnost ucastniku. idealne vzdy moznost dvou alternativ - pesky / autem apod.
jmena nominujicich mate v souborech, poslu jeste (pozdeji) aktualizace s neodeslanymi nominacemi
dobry plan by mel mit vzdy "rezervu"
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.