Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
no ja to tak taky citil a tak sem to i napsal vyse. ale nechci, abych tuto predstavu vnutil ostatnim.
Zaregistrován
12. 1. 2010
kacuro: ok, ale předpokládá to, že všichni kdo by mohli nabídnout organizaci akce budou chtít a mít možnost to uspořádat od pátku az do neděle (osobně bych se na to za takových podmínek asi vykašlal, protože v pátek toho v práci občas mívám hodně a nemůžu říct čtvrt roku dopředu jestli budu moct skončit brzo nebo si vzít dovolenou).
A pro organizátory je také dobré mít představu jestli bude nutné mít ubytování pro lidi z pátku na sobotu nebo ne apod.
Stačilo by něco jako tahle otázka:
Jak si představuješ časový rozsah akce?
a/ celovíkendová akce + pátek
b/ celovíkendová akce s přijezdem v pátek večer
c/ celovíkendová akce s příjezdem v sobotu ráno
d/ jen jednodenní akce
(e/ jiný - napiš jaký)
Zaregistrován
6. 11. 2008
tenzor #2452: Tohle bych vůbec naopak neřešil, moc velký výběr v těchto věcech většinou jak už tu padlo škodí.
Navrhoval bych se ptát na akci definovanou od soboty ráno(třeba se srazem někde v 9:00) a koncem pozdě večer či po vyspání v neděli ráno. Takže kdo bude chtít se individuálně mezi sebou domluví a sejde se či udělá program i na pátek nebo neděli, ale již sám za sebe individuálně. Neznamená to, že to nebude také realizovat třeba 1/3-2/3 účastníků. Nikomu se přece nebrání odjed kdykoliv či naopak si akci prodloužit.
Oliver - navrhuji řešit:
1/ místo a obsah akce (první hlasování)
2/ termín (druhé hlasování)
3/ ubytování či ostatní podrobnosti dle typu a místa akce
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
nejdříve bych řešil ten termín, protože kdybych zajistil místo a konalo by se to pak v termín, kdy nemůžu, celé se to zboří ...
Zaregistrován
6. 11. 2008
no nevím, ale typuji ze dost lidí bude termín vědět s větší jistotou stejně asi až 4-6 týdnů předem a první se bude rozhodovat asi dle konání akce.
Není provlém u hlasování o místu napsat u konkrétní akce, kdy případný hlavní zajišťovatel akce již dopředu nemůže.
Příklad(smyšlený):
Jáchymov / Most (zajišťuje Kacuro - nemusí se uvádět) zajišťovatel akce nemůže 5.7.-8.7. a sudé neděle v srpnu
Tábor / Suchdol (zajišťuje Korunka & Co. - nemusí se uvádět) zajišťovatel akce nemůže 1-10.srpen a liché soboty v červenci
Zaregistrován
12. 1. 2010
Dracek: osobne nevim jak by vic informaci mohlo necemu uskodit, ale pokud si nikdo nemysli ze je to dobry napad, tak ok..🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ještě k tomu "Nikomu se přece nebrání odjed kdykoliv či naopak si akci prodloužit." ... jasně a pořadatel bude vše zařizovat na pátek/neděli, protože o to třeba dva lidi projeví zájem? Zkus se vcítit do jeho situace, je sakra rozdíl naplánovat akci na jedno odpoledne nebo zařizovat ubytování, jídlo a program na více dnů.
Zaregistrován
6. 11. 2008
t.j. dopředu je dáno, že mimo pořádaný den(SO ráno až NE ráno) si každý zařizuje vše "na vlastní triko sám" (nevylučuje soukromou dohodu s pořádajícím, která ale není jeho povinností !)
Pořadatel zajišťuje ofiko jen jednodenní akci !!!
To zda si nějaký zájemce zamluvý v okolí akce hotel na přespání pá/so za 5000Kč nebo tu noc přespí ve stanu, v autě, pod mostem či kdekoliv jinde je jen jeho věc, která je pořadateli akce zcela jedno. 🙄
Zaregistrován
12. 1. 2010
Sorry, ale kde je to napsané, že je to dopředu dáno? V tom dotazníku? Jestli ano, tak se omlouvám, to jsem asi přehlédl.
Zaregistrován
7. 10. 2006
tenzor: tak samozřejmě pokud se bude akce konat někde v restauraci, každý si může zamluvit penzion na kolik nocí chce. pokud to bude u někoho na zahradě, pak se může s domácím domluvit na tom, že by přijel už v pátek a rozbil třeba na zahradě stan ...
dracek: jinak si myslím, že přednostně by se mělo řešit datum konání, pak má každý dost času si přizpůsobit další program tak, aby mu to vyšlo. otázka místa už se předběžně řešila v prvním dotazníku. jsem mobilní a tak se můžu dostat kamkoli, i když bych tedy nerad jen někam na druhý konec republiky ... ten kdo není mobilní, může se k někomu připojit. jak už jsem psal, pokud se zvolí ten správný víkend, budu mít v autě 3 místa ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.