Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#2421 - 29. 3. 2013, 10:35

Na Moravu bych se také ráda podívala, je tam hezky, ale určitě někam do menšího města (nemám ráda velká a hlavně ve velkých je vše drahé). Moje představa byla - obhlídnout okolí, třeba nějakou historickou či archeologickou zajímavost (hrad, muzeum, keltské sídliště a pod.) a odpoledne posezení. (záleží také, zda by byla akce v sobotu, aby měl člověk pátek na příjezd a pod.)
Vzhledem k tomu, že ale nastupuji do nového zaměstnání, nevím, jak na tom budu s dovolenou, ani zda budu mít v daný termín, který bude vybrán, hlídání dětí, takže mé názory berte s rezervou. Ráda bych přijela, ale až do posledního okamžiku to tradičně, s mým štěstím, nebudu vědět., takže podle mne to nepřizpůsobujte.

Macamica

Uživatel

Zaregistrován
6. 2. 2013

#2422 - 29. 3. 2013, 10:45

Já bych se s Váma ráda viděla, ale jako samoživitelka musím vzít svoji 9letou slečnu a nemám auto, takže s napětím čekám, jak to dopadne... Už jsme takhle spolu jezdily na fotosrazy se spacákama a bylo to v pohodě, na Moravě jedna fotokolegyňka pronajala venkovskou hájovnu bývalou a leželi jsme vevnitř i venku .-)

maca.mica@seznam.cz

xjert01

Uživatel

Zaregistrován
17. 8. 2010

#2423 - 29. 3. 2013, 10:50

Taky bych se primlouval pro Moravu nebo alespon neco blizko trasy Bratislava-Brno-Praha, ale zalezi samozrejme na nazoru vetsiny...

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2424 - 29. 3. 2013, 10:52

myslim, ze je realna sance, ze by to mohlo dopadnout pro vas obe dobre. navic by se slecny a damy, co budeme brat s sebou nemusely nudit az je prestanem vnimat s hlavami zaborenymi do grilovaneho vepre😃

ostatne ani ja nejsem pritelem draheho ubytovani a spacak pro mne neni rcite neznama vec - a podle toho, jak dopadl prvni pruzkum, je zde vic lidi, kteri nutne netrvaji na ubytovani v hotelu

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#2425 - 29. 3. 2013, 10:53

oliver napsal/a:

(...) a pouzite spodary pani starostove (...)

Děkuji, zrovna jsem dosnídal 😁

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2426 - 29. 3. 2013, 10:59

oli: náš kraj má samozřejmě, co se týká výletů, co nabídnout, tu tramtárii jsem myslel tak, že je to zkrátka pro mnohé z ruky. mám k dispozici naší chatu s pozemkem v nadmořské výšce 860m, je tu relativně pěkná příroda (kromě toho výhledu do severočeské uhelné pánve, kde je měsíční krajina, chemička a spousta elektráren). ale je to v kopci (takže přenocování ve stanu dost nepohodlné), do chaty se vejde na noc max těch 10 lidí (ale budou muset ležet ve spacáku na zemi), také posezení max. pro těch 10 lidí.

čili pokud by to byla menší komorní akce, není problém to udělat u nás. no ono sice hlasovalo 23 lidí, někomu se vak nebude hodit termín, jinému místo, takže počítám, že víc jak těch 10 lidí (bez manželek atd.) se nesejde ...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2427 - 29. 3. 2013, 11:01

jasně my doma s přespáním také nemáme problém, vyspíme se klidně v autě ... jsme na to zvyklí z našich divokých dovolených, i když v poslední době, jak stárneme, vyhledáváme už spíše větší pohodlí😃

pokud se zúčastním, budu mít v autě minimálně 3 místa, takže nebude problém cestou někoho nabrat ...

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#2428 - 29. 3. 2013, 11:08
jo jasne, myslis jeste stale toto co bezi? u me neni problem. jen se zacnem domlouvat, jak udelame hlasovani o terminech.

To muzem.. jak jsem nad tim premyslel, asi bude zasadni (krome volby mista🙂 ) vedet, jestli bude zajem spis o jednodenni nebo delsi akci a az podle toho davat na vyber konkretni terminy..?

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#2429 - 29. 3. 2013, 11:11
oli: náš kraj má samozřejmě, co se týká výletů, co nabídnout, tu tramtárii jsem myslel tak, že je to zkrátka pro mnohé z ruky. mám k dispozici naší chatu s pozemkem v nadmořské výšce 860m, je tu relativně pěkná příroda (kromě toho výhledu do severočeské uhelné pánve, kde je měsíční krajina, chemička a spousta elektráren). ale je to v kopci (takže přenocování ve stanu dost nepohodlné), do chaty se vejde na noc max těch 10 lidí (ale budou muset ležet ve spacáku na zemi), také posezení max. pro těch 10 lidí. čili pokud by to byla menší komorní akce, není problém to udělat u nás. no ono sice hlasovalo 23 lidí, někomu se vak nebude hodit termín, jinému místo, takže počítám, že víc jak těch 10 lidí (bez manželek atd.) se nesejde ...

Aby ses nedivil, IMHO to nikdy nejde odhadnout. Kdysi jsem pořádal dvě akce, podle prvotních ohlasů na každou mělo přijet 10-12 lidí. V prvním případě přijelo 5 (přičemž 2 jen na skok) a v druhém 21🙂

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#2430 - 29. 3. 2013, 11:13
sigur napsal/a: ...do sklípku ich ťahať asi nebudem... A proč ne? Moravské sklípky, toť vyhlášená věc 😉 😁

Áno, matne si spomínam že tak 10 rokov späť som v sklípku v Kobylí dal za odpoludnie a večer cca 3 litre červeného...😆

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.