Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
24. 3. 2010
Btw. v obci máme aj jednu unikátnu "pamätihodnosť"...kaštieľ rodu Appónyiovcov, z ktorého komanči urobili zberné suroviny, v koniarni obecný podnik na výrobu obrubníkov a skruží a v parku futbalové ihrisko, tribúnu a šatne👿 ...a to se jen tak nevidí...
Zaregistrován
28. 6. 2008
...ti teda děkuji. Musím říct manželovi, že je vlastně pedofil 😃
Zaregistrován
6. 11. 2010
sigur napsal/a:
Btw. v obci máme aj jednu unikátnu "pamätihodnosť"...kaštieľ rodu Appónyiovcov, z ktorého komanči urobili zberné suroviny, v koniarni obecný podnik na výrobu obrubníkov a skruží a v parku futbalové ihrisko, tribúnu a šatne👿 ...a to se jen tak nevidí...
Já už jsem taky zblblej, čtu: "kaštieľ rodu Archypovcov" 😁
Zaregistrován
10. 6. 2006
Vyzerá to tak, že české lokality vyhrajú, čo je celkom pochopiteľné. Ja by som u pochopiteľných dôvodov preferoval Moravu, naozaj som to bral ako nejaký lacnejší víkend s partiou niekde na "okolí", do Čiech naozaj nepôjdem, ale vynahradím si to s vami inokedy, napr. na výročnej schôdzi Pobočky.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Já tedy pevně doufám, že moravská lokalita vyhraje, už jen z důvodu kompromisu mezi nejvzdálenějšími oblastmi.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ja prídem kdekoľvek, chcem jednoducho vidieť a stretnúť ľudí s ktorými si už 3 roky píšem na tomto super fóre. 🙂 V podstate mi je jedno, či dám za benzín 20 alebo 100 eur. Podľa toho, ako bude vyzerať finálny plán, tak buď zoberiem celú rodinku (do sklípku ich ťahať asi nebudem), alebo zorganizujem slovenskú trestnú výpravu v zložení ja, Archy, možno facctory...uvidíme
Zaregistrován
12. 1. 2010
To primární hlasování vzhledem k tomu, že jsou Velikonoce (někteří lidé si před nimi berou dovolené a nemusí tu být) a také nikam nespěcháme (?) navrhuju prodloužit do úterý/středy.
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, tvoje argumenty uplne chapu, ale bude treba bez vyhrad respektovat nazor vetsiny. na kompromisy neni prostor. kompromis by byl vzit bydliste vsech, co se zucastni, spocitat "teziste", byt by to bylo na obecni skladce v Kotemrouskach, kde je nejvetsi pametihodnosti zrezla pumpa na navsi ze zacatku 20. stoleti a pouzite spodary pani starostove a sejit se tam. to si myslim nechceme nikdo.
kacuro pres 50 % lidi prijede kamkoliv. dalsich 25 % (zaokrouhluji) preferuje Cechy. 75 % lidi je tim padem ochotno jet treba k tobe domu, pokud mas co nabidnout. jsi ten posledni, kdo by si mel "stezovat". spise se zamysli nad tim, jak usetris za benzin a lidi pozvi na nejake pekne misto pobliz tveho bydliste. a neukecas to, v okoli jsem parkrat vandroval a nebyly to jednodenni vylety, takze nerikej, ze tam nic neni. nebo zkus vlak a knizku, i kdyz koupis novou, mohl bys usetrit.
chceme si ten vikend nejak uzit. prosil bych o to, az budete hlasovat, vazne se zapojujte jen vy, co na 90 % vite, ze pojedete A JET SKUTECNE CHCETE A NECHCETE O TOM JEN MLUVIT. neni nic horsiho, nez kdyz ukecana vetsina ovlivni misto konani tim zpusobem, ze az se na miste sejde 10 skalnich, vsichni se do jednoho shodnou, ze prave zde setkani poradat nechteli🙂
a receno opacne: vsimejte si prosim tech, kteri budou pripadne jednani vyrazne ovlivnovat a nakonec nepojedou. to proto, abyste je priste dokazali brat s rezervou
jinak co se tyce SR a pratel od tamtud. pokud to nedopadne neni zadny problem usporadat druhou akci napr. za mesic ci dva a kdo bude chtit kolegy videt, uvidi. ja uz mam napr. plan s facctorym na nase kazdorocni male setkani domluveny (vlastne dva, protoze v kvetnu ci cervnu mne navstevuje on).
tim chci rict, neni zadna traga, pokud na setkani nebudu moct prijet ja, kacuro, sigur, archy... no tak tam nekdo z nas nebude. tak tam zas budou jini. kdo mne, kacura, sigura nebo archyho bude chtit videt, cestu si najde jinou. smirte se s tim, ze vsem to vyhovovat nebude nikdy. jedinci jsou bezvyznamni, jedna se o hromadnou akci, je to na kusy. cim vic kusu, tim lepsi adidas.
Zaregistrován
15. 7. 2007
jo jasne, myslis jeste stale toto co bezi? u me neni problem. jen se zacnem domlouvat, jak udelame hlasovani o terminech.
Zaregistrován
23. 4. 2008
sigur napsal/a:
...do sklípku ich ťahať asi nebudem...
A proč ne? Moravské sklípky, toť vyhlášená věc 😉 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.