Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2401 - 28. 3. 2013, 23:52

oliver napsal/a:

... byt abstinent,..

😲 proboha, doufám že to není nakažlivé 😉
Jsem pro Kroměříž.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2402 - 28. 3. 2013, 23:56

no desne... aspon nemusis mit strach, ze z tebe budu chtit v deliriu varit vyprostovaci polivku 😎

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2403 - 29. 3. 2013, 07:53
tak mame 22 respondentu. nechame to jeste nejaky den dojet a budeme se moci bavit konkretneji. zareaguji na nektere poznamky a pripominky, ktere mi utkvely. termin neresime, protoze zatim resime vubec to, zda by tu nejaky zajem byl (uz vime, ze ano - vcera jsem neveril, ze to vyplni vic jak 5-8 lidi - to byl muj odhad a myslel sem, ze na to reknu neco ve smyslu, ze to se dalo cekat) ...

No myslím, že těch současných 23 zájemců je již jasnou zárukou toho, že o setkání je velký zájem. Proto bych už přistoupil k hlasování o termínu konání, aby se pak mohli ladit další detaily jako je i místo konání atd. Víme přeci moc dobře při plánování naší výroční schůze, že když se to hlasování zbytečně dlouho protahuje, ostrouháme pak při výběru podniku a noclehu, neboť nám to pak někdo rychlejší zabere. Uvědomme si, že se to bude konat v létě, kdy lidi jezdí na dovolené a mají zamluvené hotely, penziony či kempy a mnohdy i restaurace pro různé zájezdy apod. Kdyby se pak odhlasoval salonek, už by na nás žádný nemusel zbýt.

Nejideálnější by bylo, kdyby se to mohlo konat u někoho na pozemku, tzn. varianta grilování, kde by bylo možné i rozbít stan a přenocovat v místě konání srazu. Bylo by to ekonomicky výhodné, každý by přinesl nějaké maso na gril, pečivo, zeleninu, nápoje alko i nealko ... Někdo možná vezme celou rodinu, takže možnost přespání ve stanu by pro ně byla levná alternativa, která by mohla přilákat i více zájemců o sraz. Byla by to sice zase zátěž pro organizátora, ale ten by mohl dostat nějakou kompenzaci jako třeba finanční příspěvek od každého účastníka ...

Toto je jen návrh, osobně takové řešení nemohu zajistit, respektive mohl bych u nás na chatě, ale bydlím na Teplicku v SZ Čechách, což je pro Moraváky a hlavně Slováky skoro na konci ČR. Navíc by se sem tolik lidí nevešlo, dosud jsem takové akce pořádal max. pro nějakých 10 lidí ... Nicméně v případě varianty "gril" bych mohl ten svůj vzít s sebou, aby hladovějící numismatici a jejich famílie nemuseli trpět zbytečně dlouho hlady😃

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2404 - 29. 3. 2013, 08:19
No myslím, že těch současných 23 zájemců je již jasnou zárukou toho, že o setkání je velký zájem. Proto bych už přistoupil k hlasování o termínu konání, aby se pak mohli ladit další detaily jako je i místo konání atd. Víme přeci moc dobře při plánování naší výroční schůze, že když se to hlasování zbytečně dlouho protahuje, ostrouháme pak při výběru podniku a noclehu, neboť nám to pak někdo rychlejší zabere. Uvědomme si, že se to bude konat v létě, kdy lidi jezdí na dovolené a mají zamluvené hotely, penziony či kempy a mnohdy i restaurace pro různé zájezdy apod. Kdyby se pak odhlasoval salonek, už by na nás žádný nemusel zbýt. Nejideálnější by bylo, kdyby se to mohlo konat u někoho na pozemku, tzn. varianta grilování, kde by bylo možné i rozbít stan a přenocovat v místě konání srazu. Bylo by to ekonomicky výhodné, každý by přinesl nějaké maso na gril, pečivo, zeleninu, nápoje alko i nealko ... Někdo možná vezme celou rodinu, takže možnost přespání ve stanu by pro ně byla levná alternativa, která by mohla přilákat i více zájemců o sraz. Byla by to sice zase zátěž pro organizátora, ale ten by mohl dostat nějakou kompenzaci jako třeba finanční příspěvek od každého účastníka ... Toto je jen návrh, osobně takové řešení nemohu zajistit, respektive mohl bych u nás na chatě, ale bydlím na Teplicku v SZ Čechách, což je pro Moraváky a hlavně Slováky skoro na konci ČR. Navíc by se sem tolik lidí nevešlo, dosud jsem takové akce pořádal max. pro nějakých 10 lidí ... Nicméně v případě varianty "gril" bych mohl ten svůj vzít s sebou, aby hladovějící numismatici a jejich famílie nemuseli trpět zbytečně dlouho hlady😃

Já doufal že nejmladší dítě tam bude Korunka.🙄

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#2405 - 29. 3. 2013, 08:19
oliver napsal/a: ... byt abstinent,.. ...

Je. 😉

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#2406 - 29. 3. 2013, 08:22
No myslím, že těch současných 23 zájemců je již jasnou zárukou toho, že o setkání je velký zájem. Proto bych už přistoupil k hlasování o termínu konání, aby se pak mohli ladit další detaily jako je i místo konání atd. Víme přeci moc dobře při plánování naší výroční schůze, že když se to hlasování zbytečně dlouho protahuje, ostrouháme pak při výběru podniku a noclehu, neboť nám to pak někdo rychlejší zabere. Uvědomme si, že se to bude konat v létě, kdy lidi jezdí na dovolené a mají zamluvené hotely, penziony či kempy a mnohdy i restaurace pro různé zájezdy apod. Kdyby se pak odhlasoval salonek, už by na nás žádný nemusel zbýt. Nejideálnější by bylo, kdyby se to mohlo konat u někoho na pozemku, tzn. varianta grilování, kde by bylo možné i rozbít stan a přenocovat v místě konání srazu. Bylo by to ekonomicky výhodné, každý by přinesl nějaké maso na gril, pečivo, zeleninu, nápoje alko i nealko ... Někdo možná vezme celou rodinu, takže možnost přespání ve stanu by pro ně byla levná alternativa, která by mohla přilákat i více zájemců o sraz. Byla by to sice zase zátěž pro organizátora, ale ten by mohl dostat nějakou kompenzaci jako třeba finanční příspěvek od každého účastníka ... Toto je jen návrh, osobně takové řešení nemohu zajistit, respektive mohl bych u nás na chatě, ale bydlím na Teplicku v SZ Čechách, což je pro Moraváky a hlavně Slováky skoro na konci ČR. Navíc by se sem tolik lidí nevešlo, dosud jsem takové akce pořádal max. pro nějakých 10 lidí ... Nicméně v případě varianty "gril" bych mohl ten svůj vzít s sebou, aby hladovějící numismatici a jejich famílie nemuseli trpět zbytečně dlouho hlady😃

...villa Jobluncha 😎

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2407 - 29. 3. 2013, 08:26

sigur napsal/a:

Je. 😉

nikdo holt nejsme dokonalej...🙄

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2408 - 29. 3. 2013, 08:40

sigur napsal/a:

...villa Jobluncha 😎

tato varianta byla jedina, resp. mozna jeste vlastne ta s tim krivoklatskem. obe budou v nabidce pro vyber - jsou jasne a konkretni a takovych jsem si predstavoval vic. mne osobne prijdou velmi lakave a nechci se tajit tim, ze to zrejme budou prave tyto, pro nez budu hlasovat ja.

jinak kacuro ano, zacneme resit termin - presne jak pises. jen se chci ujistit, ze cela hlasovaci akce bude smerovat k jasnemu vysledku a ne vetsi roztristenosti

takze do nedele do 20:00 je jeste stale moznost nominovat misto konani.

o vikendu zverejnim nastrel hlasovani o terminech, tentokrat vas necham pripominkovat, nez to zprovoznim. co se tyce hlasovani - nemam cas hodiny stravit nad promakanym hlasovacim systemem, takze myslete i na mne a nevymyslejte ruzne ptakoviny a ficurky. a samozrejme s navrhy prijdte vcas, at nemusime o jedne prkotine hlasovat 2x - nejsme blbecci politici.

a ke grilovani. znam jednoho super grilovace - Greggyho, takze doufam, ze pojede - jen mu bude treba zajistit vic masa a vetsi gril😃😃😃

k abstinenci - nevim, co vam vadi. budte radi, ze uz nepiju. kdo mne znal, kdyz sem pil, vedel by, ze by za chvili susil hubu 😁 😁 😁

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

___

Uživatel

Zaregistrován
24. 3. 2010

#2409 - 29. 3. 2013, 08:49
sigur napsal/a: Je. 😉 ...

Turtle, som si vedomý, že je to úchylka, ale zatiaľ to nevedia liečiť...😃

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2410 - 29. 3. 2013, 09:02

sigur napsal/a:

...villa Jobluncha 😎

no jo, ale to už je opravdu hodně daleko, mám to tam 5hodin autem, cesta tam a zpět by mě stála 2.500,- za benzín ... to je to samé, jako kdybych řekl, že to může být u nás na chatě, která je zase na druhé straně tramtárie ... měl by se vždy volit nějaký rozumný kompromis, který by byl zhruba uprostřed nejvzdálenějších míst ... proto by byla myslím nejoptimálnější oblast Vysočiny ... Jihlava, Havl. Brod a okolí

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.