Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

LukeH2O

Uživatel

Zaregistrován
30. 5. 2009

#2361 - 27. 3. 2013, 17:14
:D ..to je supr, teď všichni vědí, jak vypadám,ale já pořád nevím, jak vypadáte vy. Tak když nechcete veřejně, tam mi můžete poslat fotky mně na mail. Archy, můžeš klidně jako první 😆 ..jestli jsem sem neměla raději dát fotku z profilu, tam se té čarodejnici podobám více 😃 ...

No já se tedy prásknu. Jsem ten úplně vlevo na té poslední fotce😉

Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#2362 - 27. 3. 2013, 17:29

oliver: vyplněno.. s tím termínem je to složité, v červenci bych třeba sice mohl, ale většinu tohoto měsíce budu na chatě v Jeseníkách s dost omezenými možnostmi pokud jde o dojetí někam. Jinak ta otázka č. 4 je principiálně špatná - dovedu si představit všechny 3 typy akce ale záleží na termínu, na tom, kolik tam bude lidí, na konkrétních podmínkách apod.

pavelgregor

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
23. 6. 2007

#2363 - 27. 3. 2013, 18:53

Tak jsem to do ankety napsal taky. Termín neurčuju žádnej, protože letos mám už 33 vejkendů zablokovanejch na najíždění prodejen, ale ještě neznám termíny. Takže to bude o řízený náhodě.

Jinak Korunka mně v autobusu okolo Strakonic ( pokud si nepletu města ) mohla klidně vidět, protože už mě to říkali i lidi z Volyně, že jim do prodejen chodí moje dvojče. Usvědčující důkaz v podobě kamerové nahrávky mi však stále uniká.😆 Ale prej jsem hubenější ( ale to říkali na podzim, kdy mívám atletickou postavu )😆 Shodou okolností včera jsem i ve Strakonicích byl, ale jenom na skok.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2364 - 27. 3. 2013, 19:50

dotaznik zatim vyplnilo 13 lidi, na jednoho nemam kontakt, takze jsem mu neposlal vysledky (muze se mi ozvat - wuttke). jednoho smazu (bzz), neuvedl relevantni prezdivku (pokud se nekdo neprizna, kdo to ma byt).

pokud pri vyhodnoceni najdeme nekoho dalsiho, kdo dotaznik vyplnil-nevyplnil, vysledky jdou snadno "protridit" - prosim tedy, pokud nekomu z vas dosel muj mail a pritom jste anketu nevyplnovali, dejte vedet

dotaznik neni idealni. nejsem ani dotaznikovy profik a ani jsem se s jeho tvorbou nijak zvlast nezabyval. klidne to nekomu prenecham priste, aby to udelal lip. navic jsem jasne rikal - uvedete jednu moznost, vedet, ze vsichni preferuji vsechny moznosti, je celkem o nicem. navic tato otazka je ilustrativni, tj. zda ma napr. vubec smysl se trapit tim, ze nejlepsi bude vylet, kdy 90 % da hospodu... takze to berte jako pruzkum bojem.

otazky do dalsiho dotazniku klidne muzete zacit chystat😃

jinak k memu prekvapeni se tam ukazuji i takove veci, ze nekdo je schopen nabidnout i misto konani na nejake to grilovani apod. (grilovani btw. zatim vede). myslim, ze v druhem kole bude z ceho vybirat a verim tomu, ze je duvod se tesit!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#2365 - 27. 3. 2013, 20:23

pavelgregor napsal/a:

Jinak Korunka mně v autobusu okolo Strakonic ( pokud si nepletu města ) mohla klidně vidět, protože už mě to říkali i lidi z Volyně, že jim do prodejen chodí moje dvojče. Ale prej jsem hubenější ( ale to říkali na podzim, kdy mívám atletickou postavu )😆 Shodou okolností včera jsem i ve Strakonicích byl, ale jenom na skok.

😆
No, je fakt, že ten řidič byl opravdu maličko víc, jak to říct, obvodově větší, ty jsi štíhlík 😆

jacx

Moderátor

Zaregistrován
20. 8. 2007

#2366 - 27. 3. 2013, 20:35

pěkně se to tu přes den rozjelo
anketu jsem vyplnil dodatečně - chyběla mi tam, ale (pro mne asi nejčastější) možnost odpovědět - nevím
ale tato odpověď by asi pro anketu moc přínosná nebyla

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#2367 - 27. 3. 2013, 20:56
dotaznik zatim vyplnilo 13 lidi, na jednoho nemam kontakt, takze jsem mu neposlal vysledky (muze se mi ozvat - wuttke). jednoho smazu (bzz), neuvedl relevantni prezdivku (pokud se nekdo neprizna, kdo to ma byt). pokud pri vyhodnoceni najdeme nekoho dalsiho, kdo dotaznik vyplnil-nevyplnil, vysledky jdou snadno "protridit" - prosim tedy, pokud nekomu z vas dosel muj mail a pritom jste anketu nevyplnovali, dejte vedet dotaznik neni idealni. nejsem ani dotaznikovy profik a ani jsem se s jeho tvorbou nijak zvlast nezabyval. klidne to nekomu prenecham priste, aby to udelal lip. navic jsem jasne rikal - uvedete jednu moznost, vedet, ze vsichni preferuji vsechny moznosti, je celkem o nicem. navic tato otazka je ilustrativni, tj. zda ma napr. vubec smysl se trapit tim, ze nejlepsi bude vylet, kdy 90 % da hospodu... takze to berte jako pruzkum bojem. ...

Jasně, to nebylo myšleno jako kritika (a díky ti za to, že jsi ten dotazník udělal, protože jinak by to skončilo na obvyklém "hm, mohli bychom se někdy někde sejít"😁), jenom jsem narážel na záludnosti takového dotazníku, který nemůžu vyplnit úplně přesně. V důsledku varianty vybrané nejvíce lidmi nemusí být nejlepší. S dalším klidně pomůžu, i když také nejsem dotazníkový expert 😁

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2368 - 27. 3. 2013, 21:09

diky za vyplneni. jo, to by prinosne nebylo - psat nevim. z tohoto pruzkumu vykrystalizuji moznosti, o nichz ma cenu se bavit. nikdy to nebude vyhovovat vsem, pujde o to, aby to nebyl nesmyslny kompromis nevyhovujici nikomu - coz je to, na co narazi tenzor a s tim samozrejme souhlasim.

do vysledku vidite vsichni - muzete se zacit zamyslet (a klidne tady i diskutovat) nad tim, o jakych alternativach se chceme bavit - dalsi dotaznik by mel byt strucnejsi co se tyce poctu jednotlivych otazek, ale bohatsi na konkretni navrhy (tj. pokud nekdo navrhne Kromeriz, bude to jedna z moznosti a bude konkretne spojena napr. s porazenim prasete 😆 ) - uvedomte si, ze akci si poradate i vy sami - kdyz nic nenavrhnete, budete se muset prizpusobit (= vybrat z nabizenych variant). kdyz navrhnete, klidne se muze stat, ze zajimavych navrhu bude vic a tech setkani taky. vzdyt kdo bude chtit, muze v lete jet napr. obdivovat Karstejn a okoli a na podzim (kdyz bude pekne a kdyz to pujde) treba klidne i na SR...

je to dobrovolne😉

navic myslim, ze smysluplna volba bude alespon dvoukolova, tj. v prvni fazi vyber napr. tri nejatraktivnejsich alternativ a pak hlasovani uz jen mezi nima...

krokodill

Uživatel

Zaregistrován
23. 4. 2008

#2369 - 27. 3. 2013, 21:24

Kujník, ta Kroměříž je fakt dobrej nápad... 😉 😆

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#2370 - 27. 3. 2013, 22:10

No bolo by fajn aby to bolo niekde na Morave, určite by sme s pár kumpánmi prišli. Určite by bolo fajn niečo si pozrieť, aby sme mali aspoň trochu dobrý pocit, že sme niečo aj videli, lebo všetci by sme sa určite tešili na grilovačku a iné (že áno:)). Môžem priniesť gitaru, zahrám všetko, len si potom prineste texty svojich obľúbených pesničiek, aby sme vedeli všetci hmkať...😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.