Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
zalezi to dost na gregym. chtel sem s nim udelat jeden prispevek, mel bych tam nejaka falza videnskych feniku, takze je to na nem - vcera sme to nakonec ani nestihli probrat...
Zaregistrován
10. 6. 2006
No žarty bokom! 😲 Ja s vami počítam...
Zaregistrován
15. 7. 2007
no vypln prihlasku a bude prostor pro vyjednavani😃😃😃
hele - dobre vazne - sam vis, jak je to s casem, vidis, jak ty stihas jezdit na nase akce (a nebo na vase akce u facctoryho, ale ja za sebe ti slibuju, ze udelam vse proto, abych prijel, byt s tim, ze na jeden den, dva dny muze byt pro mne problem (letos jsem ani v KH neprespaval)
rad bych - a mam nachystano dost materialu - predvedl prispevek na tema nekolika rakouskych falesnych razeb. jsou to razby, ktere jsou zajimave pro populaci na obou brezich reky Moravy ci Vahu (platilo se s nima jak u nas, tak u vas - nektera z tech falz jsou i z vaseho uzemi). ovsem z hlediska materialoveho je to prilis uzce zamereno a me se opravdu nechce o rakouskych fenicich nic hledat a studovat, proto jsem pozadal o spolupraci Pavla, ktery se jim venuje radu let a je tudiz zarukou toho, ze Fridrich bude Fridrich a ne treba Ananas Bananas Treti...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Archy: Jestli jde o tu konferenci, já to zatím vidím všelijak, přece jen dva dny v týdnu je špatný termín - musím dostat dovolenou, nesmí být zrovna žádné odevzdávky.. rád bych s tebou pocekal, možná dojedu na druhý den v pátek, ale nic neslibuju.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Chlapi, mne je to úplne jasné, uvidíme ako to dopadne. Pokúste sa prísť, čo sa týka teba Oli, bol by som rád keby si prišiel aj s referátom, necháme sa prekvapiť. Čo sa času týka, som na tom podobne ako vy.
Zaregistrován
15. 7. 2007
pockat? to je v tydnu?! tak to zcela jiste prijedu max jen na jeden den...
chtel bych poprosit prednasejici, zda by svoje prezentace nedali na web pobocky, jestli by to slo...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Príď kľudne aj na otočku.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ahoj všem, velmi mě mrzí že jsem se nemohl zúčastnit kvůli nenadálým komplikacím. Velmi doufám, že salonek byl v pořádku a penzion rovněž... Tak snad příště na viděnou.
Zaregistrován
7. 10. 2006
škoda žes nebyl, sraz byl super. salonek byl v pořádku, ale do toho penzionu už se asi vracet nebudeme😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
byl ten penzion lepsi nez ubytko vloni? to uz snad ale ani nejde, ne? nejake zazitky?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.