Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Pavle, když už rozdáváš takové domácí úkoly, tak si dej do batůžku ty sborníky😉 Jinak ty přednášky budou před schůzí nebo až po ní?
V kolik hodin tam kdo dorazíte? A půjdeme zase na obhlídku města jako vždycky?
Zaregistrován
23. 6. 2007
Na ty sborníky, abych vzal dvoukolák. Ne?😆
Zaregistrován
7. 10. 2006
na ně Ti stačí ta Tvá čtyřkolka😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
Ja jen pripominam, ze se zde mely objevit jiste pripominky zucastnenych k tomu, kdo co chce za prednasky (viz vyse - nejake "preferencni hlasy"). Nestalo se tak. Protoze vim, ze nachystany ma 2 prispevky greggy a jednu jacx, tak si myslim, ze je to vic nez dost a zadny svuj prispevek nechystam - to aby bylo jasno dopredu. Nejakych 20 minut je prilis malo, pocitam s tim, ze se ke kazdemu prispevku bude i diskutovat. Takze predpokladam, ze jen avizovane zabere 1,5-2 hodiny. Pochybuji, ze se nekdo chce dalsi pulhodinu az hodinu nudit chemii a analyzami.
Zaregistrován
7. 10. 2006
mno ale pořád jsem se nedozvěděl, kdy ty přednášky budou. ale počítám s tím, že až po schůzi ...
pokud by byla chemická přednáška, musela by být hned jako první, aby se mi po pár pivech nepletly oxidy s peroxidy😃 uff to je ostuda, dělám v chemičce a o chemii vím prd😃😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
ono by to takhle chemicke nebylo, ale i s ohledem na to, co je ted za clanky v tisku, bude lepsi to odprednaset priste - diskuse bude diky tomu smysluplnejsi🙂
prednasky budou podle mne zcela jiste po. myslim, ze se ze vseho nejdriv odbudou nutne formality tak, aby se mohlo pak uz kecat neformalne...
kdyby nahodou chlapci byli strucni a byl cas, odprednasim neco zpatra na tema analyzy tech falz, to nebude problem - na to obrazky nejsou potreba a diskuse byt muze (kdyby byl flipchart, nevadilo by to). jinak ale budu pomerne brzo prchat, letos mi to uplne nevychazi, takze nejak po seste poprosim pripadne nekoho za kofolu o odvaz na hlavak (tedy pokud nekdo nepojede pozdeji vozem primo na Brno a nebude mne moci vzit)...
Zaregistrován
7. 10. 2006
to je škoda, že tam budeš jen na skok ...
Hurley: mám přiřazeného nějakého spolu-nocležníka, nebo budu mít na výběr ?😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
co blbnes, korunka rikala, ze s tebou pocita a ty takhle?😃
Zaregistrován
20. 8. 2007
také předpokládám, že případná prezentace bude po oficiální části schůze - něco jsem sesmolil, ale pokud bude větší zájem o jiné téma klidně přenechám prostor
já se asi ani o moc dříve než bude ofic. začátek nedostavím, dostanu se z práce až dopoledne
nicméně pokud by někdo měl zájem o dopravu směrem z Prahy (nejlépe jejího jižního okraje - Krč, ap.) do KH a stejně tak o dopravu zpět z KH do Prahy (týž den) budu mít volné kapacity v autě
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.