Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 4. 2008
oliver napsal/a:
...Rezervaci muzete nadale provadet prostrednictvim tohoto formulare (zatim tak predbezne ucinilo 29 lidi a objednalo 38 vytisku)...
Zkoušel jsem si to také pomocí formuláře objednat. V tom dotazníku se píše: Těm, kteří vyplní tento dotazník bude na uvedený email zaslána přednostně výzva k objednání čísla.
Můj dotaz, posílaly se již emaily s výzvou? Byl jsem delší dobu připojen jen na founu, tak mi možná pár věcí uteklo...
Zaregistrován
15. 7. 2007
Nene, jeste ne. Naopak je jeste moznost si objednavat. Jak dostanu info z MZM, tak predam i zde.
V teto souvislosti i pripominam, ze se zrejme brzy (doufam) objevi v sekci NUMISMATICKA LITERATURA omezena nabidka starsich cisel FN, cimz si budete moci doplnit chybejici cisla. Radeji sledujte i vy, jimz jsem jiz nejaka cisla sehnal, je mozne, ze se pri revizi prebytecnych zasob objevi i neco, co jeste nabizeno nebylo.
Zaregistrován
20. 8. 2007
kacuro napsal/a:
Bedemít na srazu naší sekty někdo ty přednášky, jak bylo dříve avizováno? O těch se totiž v pozvánce nemluví ...
oliver to načal v tématu drobné peniaze grošového obdobia (přísp. 2660 a dále)
pokud by byl zájem, projektor (a z mé strany čas) mohl bych zkusit nachystat něco o groších Jana (nějaké nové varianty a něco k typologii)
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, mame tu gregyho, neco muzu ja a neco jacx. prosim i dalsi, kdo by byl ochotny s necim prispet.
formalne (nejsou to presne nazvy) muze tedy byt:
Greggy: Novinky v halerich Ludvika Jagellonskeho (1)
Greggy: Nove varianty penizku se lvem (2)
Greggy: Shrnuti o soucasnych poznatcich cernych penez Ferdinanda I. (3)
Jacx: Prispevek k typologii grosu Jana Lucemburskeho (4)
oliver: Uskali pri analyze numismatickeho materialu (5)
oliver: Technologicke postupy pri vyrobe falz a moznosti jejich odhaleni v dnesni dobe (6)
prosim dalsi o dodani nazvu svych prispevku, pripadne reakci ve stylu, ze o (6) nemate zajem a nechcete ji slyset...
pak udelame orientacni program (s ohledem na to, zda prednasejici budou odjizdet nebo zustavat)
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak to bude fajn, akorát aby se to všechno stihlo😃 ale předpokládám, že každý příspěvek bude mít kolem 20 min, takže do dvou hodin se to zmákne ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja bych to spis za sebe videl na jeden, ale delsi, za 20 minut toho moc nikdo nerekne
Zaregistrován
9. 7. 2007
:-) kde je tady tlacitko "to se mi libi"? ;-)
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 6. 2007
Vyhlašuju domácí úkol pro všechny účastníky.
Probrat svoje sbírky a přebytky připravit do baťohů už dneska. Ať je v sobotu co měnit. Hlavně drobáčky a případně i větší plechařinu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.