Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

patason

Uživatel

Zaregistrován
9. 7. 2007

#2201 - 15. 2. 2013, 10:38

Jeste: Pozvanky mam pripravene, jeste cekam, az mi ustredi posle aktualni oficialni seznam clenu pobocky registrovanych u CNS. Pokud neprijde behem dneska, o vikendu poslu pozvanku vsem, koho mam v evidenci, na e-mail.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2202 - 15. 2. 2013, 10:54

Jo super, to sem se zapomnel zeptat / pripomenout, dik (i Hurleymu samozrejme).

Ok, na setkani se uvidime, co pises asi intuitivne chapu i kdyz vse asi (urcite) nevim a rad si poslechnu, co mi povis. Ale je to myslim stejne ke skode vsech.

Na mail Ti posilam kontakt na dva lidi, kteri se mi slusne ohlasili, ze by chteli prijet a byt na nasi schuzi hosty, cimzto jsou mezi nami vitani. Prosim, posli jim tu pozvanku take (nebo formalni pozvani, aby vedeli kdy a kde). Kdyby nekdo jeste chtel, myslim se muze nahlasit, byt se samozrejme kapacita salonku odvijela i od poctu techto zajemcu, proto bych byl pro, aby to nebyla divoka anonymni akce stylu "kdo chce at dojede"... vitana je proste kazda ohlasena navsteva🙂

Jeden kolega bere tusim slecnu (to je dalsi misto u stolu), ja letos ne, casove se nam to nepovedlo poskladat.

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#2203 - 15. 2. 2013, 10:56

Já budu objednávat to ubytko pro 6 lidí co se nahlásili (vč.mne), tak kdyby ještě někdo měl zájem, dejte pls vědět.

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován
20. 7. 2007

#2204 - 15. 2. 2013, 14:15

oliver napsal/a:

chlapi, neblaznete. ja to taky vidim, ze na spoustu veci, co sem mel cas pred 3-4 rokama ted cas proste nemam a lepsi to nebude.......

To je právě ten můj problém. času je strašně málo a neustále se situace zhoršuje. Prostě musím některé aktivity opustit, ať se mi to líbí nebo ne. A bohužel to odnášejí ty aktivity, které týkají některých mých zájmů. Prostě musím vzít ohled na to, že zájmy nejsou má obživa 😞.

To ale neznamená, že proces předání v pobočce pojmu jako, taky to můj nástupče máš a dělej si s tím co chceš. Očekávám postupný a plynulý proces s tím, že v pobočce bych rád zůstal, tedy budu k dostižení.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2205 - 17. 2. 2013, 20:53

upozornuji, ze predsedou byla rozeslana pozvanka, vsichni clenove a pozvani by ji uz meli mit ve svych mailboxech. pokud tomu tak neni, zkuste zapatrat, kde je problem (jinymi slovy: termin i misto konani vyrocky bylo stanoveno).

proto si dovolim oprasit tema resene predtim a tim je grosove cislo casopisu Folia Numismatica.

Seznam odeslanych prispevku je zde (pricemz do cisla byl odeslan vcas i prispevek o Jostovych razbach a pribyly i dalsi prispevky - Neznama varianta prazskeho grose se jmenem Vaclava IV. a Novy pohled na nalez prazskych grosu ze Ziliny).

Nyni prispevky prochazeji recenznim rizenim (ve ctvrtek se schazela redakcni rada), coz samozrejme nejakou dobu trva, ale pro pripadne neduverivce je to snad dilcim dukazem, ze to s timto cislem je mysleno skutecne vazne. Co to znamena pro neznale - prispevky budou podrobeny zkoumani a kritice po formalni i obsahove strance, je mozne, ze je budou muset autori doplnit ci upresnit. Nasledne jsou texty a obrazky pripravovany do tisku.

Cas, kdy bude mozne si bez obav zarezervovat toto cislo se tedy jiz krati, o nakladu se bude brzy rozhodovat. Samozrejme, ze budou nejaka cisla k dispozici k prodeji v MZM, ale jen pro predstavu - v internetovem obchode je, pokud vim, temer vse jiz vyprodano.

Rezervaci muzete nadale provadet prostrednictvim tohoto formulare (zatim tak predbezne ucinilo 29 lidi a objednalo 38 vytisku).

V teto souvislosti, kdo si kompletujete rocniky Folia Numismatica, tak prosim sledujte sekci NUMIZMATICKA LITERATURA, kde se v horizontu nekolika dni objevi jedinecna moznost objednat si z omezeneho poctu starsich cisel tohoto casopisu.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2206 - 18. 2. 2013, 04:27

Bedemít na srazu naší sekty někdo ty přednášky, jak bylo dříve avizováno? O těch se totiž v pozvánce nemluví ...

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2207 - 20. 2. 2013, 07:32

žádná reakce, takže žádné avizované přednášky nebudou?

pavelgregor

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
23. 6. 2007

#2208 - 20. 2. 2013, 09:32

V tichosti připravuju novinky v haléřích L.Jagellonského a nové varianty penízků se lvem. Ale teď mám fofr, takže nějak nestíhám ( jako vždy ). Tak nevím, co z toho budu mít hotovo. Nestačím ani plně reagovat na všechny maily ( na ty, kde se při psaní musí přemejšlet).😳

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#2209 - 21. 2. 2013, 10:37

Ubytování je tedy zajištěno pro 6 osob (3 x 2lůžáky), na osobu to bude těch 550,- Zaplatit to můžeme až na místě s vytisknutým voucherem, který jsem obdržel na mail.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2210 - 21. 2. 2013, 10:51

Perfekt, díky ... To nás tam na noc moc nezůstane ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.