Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak seznam prispevku byl prave aktualizovan. musite uznat, ze nekteri se pekne cinili. a pokud se chcete pridat, jeste neni pozde (i kdyz budete muset zvolit dabelske tempo)😃
Zaregistrován
30. 5. 2009
Zajímalo by mě jak to vypadá s výroční schůzí pobočky? Díval jsem se na průběžné výsledky a moc lidí se zatím nevyjádřilo. Jeden termín tam sice evidentně převládá, ale chtělo by to už rozlousknout.
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
ok, protoze se k tomu nikdo vylozene nema, vyzyvam vedeni, aby se vyjadrilo k tomuto navrhu:
posledni vyjadreni se k terminu je mozne ve stredu 23. 1. do 19:00, pak probehne uzaverka hlasovani a bude s konecnou platnosti stanoven definitivni termin
je nekdo proti?
Zaregistrován
15. 7. 2007
prosim, kdo ma jeste zajem (nebo u koho se zmenila preference terminu), dejte prosim jeste vedet, nez se hlasovani o terminu uzavre. nize je odkaz na prave aktualizovanou verzi:
http://www.richtera.cz/miscellaneous/kh_jaro_2013.xlsx
podrobnosti k vyplnovani etc. viz vyse.
Zaregistrován
15. 7. 2007
pripominam, ze zitra je posledni moznost aktualizovat akceptovatelne terminy ci se jeste zucastnit rozhodnuti vyberem preferovanych terminu. kdo z clenu se mini zucastnit, ma tedy posledni moznost...
Zaregistrován
9. 7. 2007
Nedaří se mi získat doporučení na vhodné místo konání VČS v Praze, prosím poraďte. Požadavky: salónek pro cca 20 osob, v místě možnost ubytování v rozumné cenové relaci (cca 6-700,-/noc). Dík!
Zaregistrován
20. 7. 2007
Hotel na stadionu Slávie - osobně jsem tam nikdy nebyl, ale dle referencí co mám, docela pěkné ubytování, cena kolem 30 EUR, rozumná dostupnost.
Zaregistrován
7. 10. 2006
v Praze je blaze ale draze, co tak to udělat v Kolíně, je to kousek od KH i od Prahy a ceny budou jistě přijatelnější ...
Zaregistrován
12. 1. 2010
A už se ví, kdy to bude? Pokud tedy stále platí, že mohou přijet a po schůzi se účastnit setkání v hospodě i nečlenové?🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro: ja z uvedeneho duvodu navrhoval velmi levny Havlbrod, coz je od KH neprilis daleko a je v centru republiky a ceny priznive a pro vsechny dobre dostupny (idealni napr. sjezd z D1). tudiz si se mel asi ozvat driv (komentoval to pouze neprilis logicky - sorry - Pehu). i Kolin bych bral radeji nez Prahu, ale uz jsem mlcel, abych nekomplikoval. ted uz je nejspis pozde, ani pro mne neni Praha ideal. pokud mi to vyjde, snazit se prijet samozrejme budu, ale prespavat na 99 % nebudu.
tenzor: jak vidis, ujednava se ted misto. termin zrejme bude "zverejnen" jen zajemcum na mail (asi se tu to nebude ventilovat verejne, coz je rozumne). kdo budete chtit znat termin mi klidne napiste na mail (pokud bude platit, ze po schuzi mohou prijet i neclenove, tak vas pak s terminem obeslu). prece jen je asi pravda, ze bysme meli vedet, kdo chce prijet a nemelo by to byt zcela anonymni (i s ohledem na cleny - prece nechcete, aby na vas cihala tchyne 😁 )
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.